+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Sleutelhangers multifunctioneel

(86)

Sleutelhangers multifunctioneel bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte sleutelhangers multifunctioneel relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sleutelhangers multifunctioneel bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sleutelhangers multifunctioneel met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 155 klanten

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 1,95

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 2,05

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 1,93

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 1,30

Keyring JOMBA bedrukken

v.a. € 2,70

Pitch-fork bedrukken

v.a. € 2,62

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,25

Multifunctionele sleutelhanger bedrukken

Bent u op zoek naar een geschikt geschenk dat multifunctioneel is? Dan kunt u stoppen met zoeken. Laat een multifunctionele sleutelhanger bedrukken! Sleutelhangers zijn geschikte geschenken voor zowel jong als oud. Tegenwoordig beschikken zelfs jongere kinderen al over hun eigen sleutels. Het maakt dus niet uit aan wie u een multifunctionele sleutelhanger cadeau geeft. Ze worden namelijk door iedereen gebruikt! Zeker wanneer ze een functionele functie hebben, maar dat zit met de multifunctionele sleutelhangers van Allgifts.nl wel goed!

Bedrukte multifunctionele sleutelhangers

Kies voor bedrukte multifunctionele sleutelhangers van Allgifts.nl en laat een onuitwisbare indruk achter op uw relaties. Het is namelijk een feit dat een bedrukt item een veel langere herinnering achterlaat dan een onbedrukt item. De multifunctionele sleutelhangers kunnen volledig naar uw wensen bedrukt worden. Plaats uw logo of bedrijfsnaam op de sleutelhanger en uw relatie wordt keer op keer herinnerd aan uw bedrijf.

Multifunctionele sleutelhanger met logo

Geef uw relatie vandaag nog een multifunctionele sleutelhanger met logo cadeau! De sleutelhangers zijn overal uit te delen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een beurs, op straat, op het werk of op scholen. Waar u uw multifunctionele sleutelhanger met logo ook uitdeelt, hij zal altijd goed ontvangen worden! Omdat de sleutelhangers multifunctioneel zijn, kunnen deze door zowel jong als oud gebruikt worden. Er zit namelijk altijd wel een functie op de sleutelhanger waar iemand gebruik van kan maken.

Bestel snel en gemakkelijk!

Bestel vandaag nog zelf snel en gemakkelijk uw geschenk bij Allgifts.nl! Mocht u tijdens het bestellen onverhoopt vastlopen, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag! Onze medewerkers zijn bereikbaar op tel:+31 (0)38 - 760 1900. Ook kunt u mailen naar verkoop@allgifts.nl. Verder beschikken wij over een chat op de website waarvan u gebruik kunt maken.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster