Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Beste prijsgarantie

Bij Allgifts vindt u producten tegen scherpe prijzen mét inbegrepen extra’s, zoals het Thuiswinkel Zakelijk Certificaat, het CSR certificaat en een gratis cadeau bij uw bestelling!

Thuiswinkel Zakelijk
Allgifts mag het Certificaat Thuiswinkel Zakelijk voeren! Dit certificaat biedt u 8 zekerheden. Zo weet u zeker dat u zaken doet met een bestaand bedrijf, onder het Nederlandse recht. Plaatst u een bestelling? Dan verloopt uw betaling via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat. Ook wordt er zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgegaan. Lees meer over deze en meer zekerheden!

CSR gecertificeerd
Als eerste online aanbieder van relatiegeschenken heeft Allgifts het gouden CSR certificaat behaald. Dit betekent dat u winkelt bij een partij die 100% compliance is. De producten in de webshop voldoen aan de Europese wet- en regelgeving en zijn geproduceerd onder verantwoorde omstandigheden. Wij vinden het belangrijk dat uw producten geproduceerd worden volgens erkende standaarden. Met het certificaat sluiten wij o.a. erbarmelijke productieomstandigheden en kinderarbeid uit. Lees meer over het CSR-certificaat.

Gratis cadeau bij bestelling
Omdat we cadeautjes (weggeven) nou eenmaal heel leuk vinden, krijgt u van ons bij een vooraf bepaalde minimum besteding een gratis cadeau. Van Seatzacs tot drinkflessen en van anti-diefstal rugtassen tot design speakerboxen!

​​​​​​​

Homepagina

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999