Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Allgifts behaalt onderscheidend PPP keurmerk

HOUTEN - Als een van de eerste PPP-leden heeft Allgifts het PPP keurmerk behaald. Dit keurmerk toont aan dat Allgifts de professionalisering van de branche serieus neemt en dat ze zich wil onderscheiden in de markt. Als officiële ‘Promotional Product Professional’ beschikt de online groothandel over de benodigde kennis en ervaring. Tijdens een speciale bijeenkomst op de Leveranciersdagen ontving Michel Mulder namens Allgifts het accreditatiecertificaat uit handen van Hans Biesheuvel (co-founder en toezichthouder ONL voor Ondernemers).

Onderscheidend vermogen
‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk onderdeel van het accreditatieproces. Net als meer bewustwording over effectiviteit en rendement van promotionele producten als volwaardige marketingmedia’, zegt PPP voorzitter Joop van Veelen. Allgifts maakt hiermee een verschil in de markt!

Promotional Products Professionals (PPP)
PPP is dé branchevereniging voor distributeurs en leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken, waarbij ca. 230 leden zijn aangesloten. Een professionele, onafhankelijke organisatie die wordt bestuurd door gedreven managers uit de branche.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999