I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Goede voornemens

We zijn er dol op: goede voornemens! Ruim tachtig procent van de Nederlanders wil in 2014 iets veranderen aan zijn of haar levensstijl. We willen vrijwel allemaal afvallen, zuiniger zijn en meer van ons af durven bijten. Bovendien geloven we vrijwel allemaal dat 2014 daadwerkelijk het jaar is waarin we deze doelen zullen bereiken.

Ook bij Allgifts.nl maken we weer plannen voor de komende maanden. Persoonlijke en werkgerelateerde plannen. We kijken uit naar de Winterspelen in Rusland en het WK in Brazilië. Ook gaan we voor het eerst Koningsdag vieren ter eren van onze Willem op 26 april!

Bovenstaande evenementen lenen zich natuurlijk uitstekend voor het uitdelen van relatiegeschenken! Wij verwachten dan ook weer drukke maar enerverende maanden en, eerlijk is eerlijk, wij kunnen niet wachten. We hebben in de afgelopen jaren al duizenden relatiegeschenken geleverd, variërend van een paar honderd doodgewone balpennen tot doucheradio’s voor de Vara. Elke aanvraag is uniek en een nieuwe uitdaging voor Allgifts.nl.

Wat gaat 2014 u brengen en wat kunnen wij verwachten? We zijn nieuwsgierig!

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018