I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Gratis plastic tasjes verboden in 2016, Allgifts.nl biedt oplossing!

Misschien heeft u het ook al gehoord: per 1 januari 2016 wordt het gratis weggeven van plastic tasjes verboden. Krijgt ook uw bedrijf te maken met deze nieuwe regelgeving? Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan tasjes die een perfecte vervanging zullen zijn voor de plastic tasjes.

Om het u nog makkelijker te maken heeft Allgifts.nl al een aantal geschikte tasjes voor u uitgekozen zodat u ze alleen nog maar hoeft te bestellen! 

Om te beginnen vinden wij de boodschappen- of strandtas een zeer geschikte vervanger. Deze tas is namelijk voor twee doeleinden te gebruiken! Hij is geschikt als boodschappentas maar ook handig om als strandtas mee te nemen dankzij het ruime formaat van de tas (35,5 cm x 39 cm x 12,5 cm). De tas is te bestellen in vier vrolijke kleuren (zie afbeelding hiernaast). 

Afbeelding van relatiegeschenk:Jute boodschappentas Hannover


Een andere geschikte tas is de jute boodschappentas. Deze tas is lekker stevig zodat uw (zaken)relaties er ook zwaardere en scherpere producten in kunnen doen zonder dat de tas scheurt. Ideaal toch? Om deze tas wat persoonlijker te maken is hij uiteraard te bedrukken met het logo en/of de bedrijfsnaam van uw bedrijf. 


Als laatst vinden wij dat de opvouwbare boodschappentas ook zeker een kans verdient. Het voordeel van deze tas is dat hij heel weinig ruimte in beslag neemt, omdat hij gemakkelijk op te vouwen is! Door middel van een druksluiting is de tas eenvoudig af te sluiten. De tas is te verkrijgen in de kleuren groen, geel, blauw en rood.

Natuurlijk biedt Allgifts.nl nog meer soorten tassen aan, dus neem gerust een kijkje...
Voor welke tas kiest u? Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018