+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Kerstmutsen

(23)

Ho, ho, ho! Wat is een kerstfeest of evenement zonder kerstmuts? Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen. In ons assortiment vindt u verschillende kerstmutsen. Kies voor een kerstmuts met verlichting of de traditionele kerstmuts en laat 'm borduren!

Kerstmutsen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte kerstmutsen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kerstmutsen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kerstmutsen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 20 klanten

Kerstmutsen bedrukken

Ho, ho, ho. Bij de kerst hoort natuurlijk een kerstmuts. Bijna iedereen vindt het leuk om tijdens de kerstdagen een mooie muts op te hebben. Laat kerstmutsen bedrukken en verras uw relatie. De mutsen zijn ook zakelijk in te zetten. Organiseer een goede kerstactie en draag tijdens deze actie een mooie kerstmuts samen met uw medewerkers. Wist u dat niet alleen rode kerstmutsen hebben, maar ook bijv. gele, blauwe of groene exemplaren?

Bedrukte kerstmutsen

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met kerstmutsen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de mutsen worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle kerstmutsen zijn natuurlijk ook onbedrukt te bestellen.

Kerstmutsen voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan kerstmutsen. De mutsen zijn te bestellen in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een muts die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kiest u voor de standaard kerstmuts? Of gaat uw voorkeur uit naar deze bedrukte kerstmuts met lampjes? Welke kerstmuts u ook inzet voor uw bedrijf, het wordt gegarandeerd een geslaagde Kerst. En als het dan ook nog eens gaat sneeuwen.. Plaatje compleet!

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster