+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Paraplu's

(187)

Wij zien de bui al hangen, u ook? Zorg dat uw relatie droog overkomt tijdens de beruchte regenbuien. Wij bieden verschillende paraplu’s aan in allerlei soorten en maten. Onze meest populaire paraplu is de stormparaplu. Deze kan alles aan! Heeft u onze adviespagina al gezien?

Paraplu's bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte paraplu's relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals paraplu's bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk paraplu's met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 416 klanten

Tip!
Poncho bedrukken

v.a. € 0,27

Regenjas bedrukken

v.a. € 2,51

Poncho bedrukken

v.a. € 2,54

Paraplu bedrukken met logo

De meeste Nederlanders houden zich dagelijks bezig met het weer. Kan ik vandaag op de fiets naar het werk, of zou het gaan regenen? En wanneer wordt het nog eens zomer? Het weer is dan ook vaak gespreksonderwerp nummer één, zowel in de wandelgangen op het werk als in de pauzes. Zelfs een pijnlijke stilte in het gesprek kan opgeheven worden door een praatje te maken over het weer. Met een paraplu als relatiegeschenk zit u dus altijd goed, want het houdt iedereen bezig! Bovendien wordt een paraplu vaak overal mee naartoe genomen, en is dus uitermate geschikt als promotieartikel voor uw bedrijf. 

Het is altijd zonnig met onze paraplu's 

Paraplu's zijn op zichzelf al een erg leuk relatiegeschenk. Bij Allgifts hebben wij paraplu's in alle soorten en maten, en in elke prijsklasse. Zo hebben wij stormparaplu's die wel tegen een (wind)stootje kunnen. Of houdt u wellicht meer van een old school paraplu? Kijk dan eens bij onze klassieke paraplu's. Als u een paraplu wilt weggeven die ook nog eens handig in een tas past, dan hebben wij ook opvouwbare paraplu's. Voor een nog persoonlijk tintje kunt u zelfs de paraplu bedrukken met uw logo! Wilt u advies over uw de zoektocht naar de juiste paraplu? Bekijk onze adviespagina over paraplu's!

Relatiegeschenken bedrukken bij Allgifts

Wilt u nog een persoonlijker cadeau en de paraplu bedrukken met uw eigen logo of andere opdruk? Dan kan dat gemakkelijk en snel bij Allgifts. Een bedrukte paraplu met logo was nog nooit zo gemakkelijk: u kiest gewoon de paraplu naar uw keuze en upload uw afbeelding. Vervolgens geeft u aan uit hoeveel kleuren de afbeelding bestaat. U ontvangt van ons een digitale proefdruk, zodat u van tevoren ziet hoe het product eruit komt te zien. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw relatiegeschenken? Neem gerust eens contact met ons op. Bent u ook zo enthousiast geworden en wilt u paraplu's bedrukken met eigen logo bij Allgifts? Bestel dan vandaag nog! 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster