Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Model
Kwaliteit
Ga naar de producten ()
Reset filters

Overhemden bedrukken

Nette bedrijfskleding? Bekijk onze overhemden! In allerlei maten en kleurtjes. Op verschillende manieren te bedrukken, zoals jij dat wilt. Korte mouwen? Goed idee! Lange mouwen? Ook altijd handig! We hebben alles voor je in huis, zodat jij je personeel de perfecte bedrijfsoutfit kunt geven.
 

Bedrukte overhemden voor je personeel

Maar mensen werken... is passende kleding nodig! Vooral in de horeca heb je ook nog eens nette bedrijfskleding nodig. Maar ook als bedrijf in een totaal andere branche kun je hier baat bij hebben. Neem bijvoorbeeld je stand op een beurs. Daar moeten jouw mensen er representatief bijlopen, en tegelijktijd moeten ze (of eigenlijk je bedrijf) herkenbaar zijn.

Eenvoudig overhemden met logo laten maken

Kies het soort overhemd dat je wilt; korte of lange mouwen? Welk model spreekt je het meeste aan? En natuurlijk de kleur. Daarna kun je het overhemd bedrukken, sowieso op de borst, wat erg gebruikelijk is. Dat kan op een klassieke manier, door te borduren. Iets moderner? Vaak het er ook gewoon met een transfer worden gedrukt, zodat jouw logo er in de juiste kleuren op staat! Het is goed om even na te gaan: wil ik overhemden of toch een blouse bedrukken? Het grootste verschil is dat overhemden meestal voor mannen zijn. Blouses zijn vaker voor vrouwen bedoeld. 

Overhemden met logo bestellen

En dan... bestellen! Ook dat gaat eenvoudig. Je geeft je voorkeuren aan wat betreft kleur, aantal, bedrukking en je leverdatum. Daarna upload je je artwork. Heb je besteld, dan gaan we direct aan de slag met het maken van een digitale drukproef. Die sturen we zo snel mogelijk naar je toe en dan kun jij hier nog eens een kritische blik op werpen. Is deze akkoord? Top! Geef dat dan door en dan gaan we gauw voor je drukken. Daarna komen de bedrukte overhemden zo snel mogelijk jouw kant op. 

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999