I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 7 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Model
Ga naar de producten ()

Blouses bedrukken

Blouses of overhemden zijn ideaal om te bedrukken. Vooral als personeelskleding, voor personeel dat wat netter gekleed moet zijn. De horeca is hier een uitstekend voorbeeld van. Blouses zijn dan voornamelijk voor de vrouwen een goede uitvinding. In tegenstelling tot overhemden zijn blouses vaak wat getailleerd, voor een nette en stijlvolle uitstraling!

Bedrukte blouses voor je personeel

Blouses stralen een hoop stijl uit en zijn er in allerlei kleurtjes. Met korte en lange mouwen. Vaak kun je ze bedrukken op de borst en/of op de rug, in het groot. Met een bedrukte blouse zien je gasten of klanten direct waar jij van bent en zo blijft de bedrijfsnaam ook nog eens goed in het geheugen hangen. Blouses zijn vrijwel altijd voor dames. Nette werkkleding voor de heren nodig? Dan zijn overhemden de beste optie. 

Blouses met logo 

Een bedrukte blouse als werkkleding zorgt voor een goede, herkenbare uitstraling naar je klanten of gasten. Maar dat niet alleen. Het zorgt bij je personeel onderling ook voor eenheid. Je bent hetzelfde gekleed en daardoor zullen je mensen nog meer saamhorigheid voelen. Dat heeft natuurlijk een enorm positief effect op de team spirit. 

Bedrukte blouses bestellen

Bij kleding bestellen is de maat natuurlijk vaak een dingetje. Wie heeft welke maat nodig en hoe vallen de kleren? Dat is lastig inschatten op een website. Daar hebben wij iets op! Je kunt altijd een sample bestellen en checken of de maat goed uitvalt. Is de maat goed, dan kun je al je voorkeuren aangeven wat betreft bedrukking en levering. Dan upload je je artwork dat erop gedrukt moet worden. Daarna maken wij een drukproef voor je klaar en vragen we je om akkoord. Is dat allemaal rond, dan gaan we snel aan de slag en heb jij zo snel mogelijk je stijlvolle bedrijfskleding in huis!

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018