Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen >>

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Aantal gb
Ga naar de producten ()

USB sticks 1 GB Met logo

Bent u op zoek naar een low budget geschenk waar uw relatie echt iets aan heeft? Laat dan goedkope USB sticks van 1 GB bedrukken met uw logo of tekst. USB-sticks worden vooral op het werk van uw relatie veel gebruikt. Of tijdens presentaties (op school), of om belangrijke documenten mee op te slaan. Uw relatie kan dankzij uw geschenk fijner en efficiënter werken. Ook als de presentatie buiten de deur gehouden wordt. USB sticks met 1GB bedrukken zorgt op dit soort momenten voor een grotere naamsbekendheid. Zo wordt uw reclame opgemerkt!

Bedrukte USB sticks 1 GB als promotioneel product

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die veel ervaring hebben met (goedkope) USB sticks van 1 GB bedrukken met uw artwork. Wij adviseren u dan ook altijd om het product te voorzien van een bedrukking. Een USB stick met logo of tekst zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de USB stick wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle USB sticks zijn ook onbedrukt te bestellen.

Goedkope USB sticks met uw logo

Allgifts.nl heeft een ruim assortiment aan USB sticks. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo past er altijd een USB stick bij uw bedrijf. Ook heeft Allgifts.nl USB sticks met verschillende capaciteiten. USB sticks 1 GB bedrukken wordt vaak gedaan door organisaties die de stick als strooigoed inzetten met bijv. een presentatie van hun bedrijf erop. Wist u dat wij de gewenste documenten voor u op de sticks kunnen zetten, voordat u ze ontvangt en/of uitdeelt? Bent u op zoek naar een groter geheugen? Wij hebben ook USB sticks met 32 GB.. U kunt hierdoor altijd een USB stick vinden dat past bij uw einddoel. Welke USB sticks zet u in voor uw bedrijf?

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder met uw USB sticks 1 GB bedrukken!

8.9

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2020 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018