Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Aantal gb
Ga naar de producten ()

USB sticks 1 gb bedrukken

Get sticky. En dat is niet zo moeilijk als je USB-sticks laat bedrukken met jouw bedrijfsnaam en/of logo erop. Geheugensticks worden namelijk keer op keer gebruikt, doorgegeven, geleend en opnieuw doorgegeven. Zeker weten dat jouw bedrukking opvalt! Let je erop dat het einddoel van het weggeven past bij het geheugen (bijv. 1 GB, 4 GB of 32 GB) van de USB-stick?  

1 producten

USB sticks 1 GB met logo

Ben je op zoek naar een low budget geschenk waar jouw relatie echt iets aan heeft? Laat dan USB sticks van 1 GB bedrukken met jouw logo of tekst. USB-sticks worden vooral op het werk van jouw relatie veel gebruikt. Of tijdens presentaties (op school), of om belangrijke documenten mee op te slaan. Jouw relatie, werknemer of student kan dankzij jouw geschenk fijner en efficiënter werken. Ook als de presentatie buiten de deur gehouden wordt. USB sticks met 1GB bedrukken zorgt op dit soort momenten voor een grotere naamsbekendheid. Zo wordt jouw reclame opgemerkt! (Het is je vast wel eens opgevallen dat geheugensticks één van de meest 'geleende' items zijn op kantoor!)

Bedrukte USB sticks 1 GB als promotioneel product

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die veel ervaring hebben met (goedkope) USB sticks van 1 GB bedrukken met jouw artwork. Wij adviseren je in de meeste gevallen om het product te voorzien van een bedrukking. Een USB stick met logo of tekst zorgt namelijk voor een langere herinnering aan jouw bedrijf. Tevens bereik je met een bedrukking meerdere personen wanneer de USB-stick wordt gezien door anderen (dus ook door degene die hem even 'leent'). De bedrukkingen worden volledig naar jouw wensen uitgevoerd. Alle USB sticks zijn natuurlijk ook onbedrukt te bestellen. Leuk feitje, de 2 en 4 GB USB-sticks zijn het meest populair onder onze klanten!

Goedkope USB sticks met uw logo

Allgifts.nl heeft een ruim assortiment aan USB sticks. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo past er altijd een USB stick bij (het einddoel van) jouw bedrijf. Ook heeft Allgifts.nl USB sticks met verschillende capaciteiten. USB sticks 1 GB bedrukken wordt vaak gedaan door organisaties die de stick als strooigoed inzetten met bijv. een presentatie van hun bedrijf erop. Wist je dat wij de gewenste documenten voor jou op de sticks kunnen zetten, voordat je ze ontvangt en/of uitdeelt? Ben je op zoek naar een groter geheugen? Wij hebben ook USB sticks met 32 GB.. Je kunt hierdoor altijd een USB stick vinden dat past bij jouw einddoel. Welke USB sticks zet jij in?

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf je geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht je tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kun je deze altijd stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar je kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen graag verder met jouw USB sticks 1 GB bedrukken. Samen maken we jouw succes!

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999