Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Aantal gb
Ga naar de producten ()

USB sticks 4 gb bedrukken

USB-sticks niet meer van deze tijd? Echt wel. Nog steeds razendpopulair. Dat komt omdat het functionele, compacte weggevers zijn. In te zetten op allerlei manieren, want of je de 4 GB USB-sticks nou als strooigoed inzet op een beurs of dat je al je medewerkers een exemplaar geeft met een belangrijke bedrijfspresentatie erop? De ontvanger kan 'm altijd (opnieuw) gebruiken. Extra leuk voor jou is om de sticks te bedrukken met logo. Voor welke stick ga jij?

USB sticks 4 GB met logo? Allgifts!

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar USB-sticks? 4 GB USB sticks bedrukken in alle oplages is mogelijk! Wist je dat sticks met een geheugen van 4 GB het meest populair zijn bij ons? Jij helpt je relatie verder met deze USB sticks. Ze beschikken namelijk over genoeg geheugen; de keuze voor het geheugen kun je zelf bepalen, afhankelijk van je einddoel. Ook voor het werk van jouw relatie zijn de 4GB USB sticks geschikt. USB sticks zijn bovendien geschikt voor jong en oud. Wanneer ga jij je USB sticks met 4 GB bedrukken?

Bedrukte USB sticks 4 GB 

Laat jouw 4 GB USB sticks bedrukken met logo en/of tekst bij Allgifts.nl. Deze USB sticks beschikken over voldoende opslag om je relatie te voorzien van extra extern geheugen. Ben je toch op zoek naar een USB stick met meer of juist minder geheugen? Ook dan kun je bij Allgifts.nl terecht. Feitje: 2 GB USB-sticks zijn de op-één-na populairste sticks bij ons. Dankzij ons ruime assortiment is er ook voor jouw einddoel een geschikte USB stick te vinden, wat voor oplage het ook betreft. Onze USB sticks met 4 GB bedrukken behoort ook zeker tot de mogelijkheid. Alles voor meer naamsbekendheid, daar houden we van.

Zelf online jouw 4 GB USB sticks bedrukken

Wil jij USB sticks bedrukken voor uw bedrijf? Voor een beurs met jouw presentatie er op of als lokkertje op een open dag voor scholen? De populaire 4GB USB sticks met logo zijn zowel in grote als lagere oplage te bestellen bij Allgifts.nl. Wanneer je de bedrukte USB sticks aan een kleinere groep personen wilt uitdelen is dit dus altijd mogelijk. Goed om te weten: wij werken met aantrekkelijke staffelprijzen, waardoor een hogere afname in verhouding altijd goedkoper is! Voor welke afnameaantallen je ook kiest..  de USB sticks bedrukt met jouw logo zijn overal met succes uit te delen. Op straat, op kantoor, op een beurs, maar ze zullen ook zeker niet misstaan op scholen of als onderdeel van een pakketje! Het is nu niet meer de vraag óf je succes gaat boeken met de bedrukte 4GB USB sticks, maar wannéér!

Je drukt zelf op de knop!

Bestel vandaag nog zelf jouw geschenken bij Allgifts.nl. Het bestellen verloopt snel en gemakkelijk. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is het bestelproces snel afgerond. Heb je tijdens het bestellen vragen? Dan kun je contact opnemen met onze medewerkers. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op tel: +31 (0)38 - 760 1900 of je kunt mailen naar verkoop@allgifts.nl. Jouw USB sticks met 4 GB bedrukken? Hup, vandaag nog! Trouwens.. Toch nog aan het twijfelen? We hebben ook onwijs leuke USB keys!

8.7
1962 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999