Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 6 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Aantal gb
Ga naar de producten ()

USB sticks 2 gb bedrukken

USB-sticks, nog steeds enorm populair. Bruikbaar, te bedrukken, compact en daarom erg in trek. Wist je dat het een van de meest ingezette giveaways is voor beurzen? Vaak wordt hij uitgedeeld met bedrijfsinformatie of een presentatie erop - ook dat kunnen wij voor je verzorgen! Nice to know: de 2 en 4 GB USB-sticks zijn het meest in trek bij ons. 

USB sticks 2 GB met logo

Ben je op zoek naar USB sticks voor een scherpe prijs? Laat dan USB sticks met 2GB bedrukken voor jouw relaties of beursbezoekers. Goedkope van Allgifts.nl bieden jouw relatie extra opslag wanneer hun eigen geheugen even vol zit. Dankzij het feit dat USB sticks erg functioneel zijn, worden ze langer bewaard en vaak gebruikt. Hierdoor wordt jouw relatie meerdere malen herinnerd met je bedrijf of de organisatie waarvoor je werkt. Die gedachte zal alleen maar versterkt worden als je kiest voor USB sticks bedrukken met logo en/of tekst. USB sticks worden door zowel jongeren als ouderen gebruikt, jouw geschenk is dus geschikt voor een grote doelgroep.

Bedrukte 2 GB USB sticks 

Laat je USB sticks met 2 GB bedrukken? Dan boek je vast succes bij de ontvanger. Een bedrukking zorgt er namelijk voor dat jouw bedrijf langer door jouw relatie of werknemer herinnerd wordt. Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan USB sticks. Er zit dus altijd een geschikte USB stick tussen die aansluit op jouw bedrijf. Van standaard sticks tot USB pennen en van USB sticks met 32 GB tot USB keys. De USB sticks bedrukken biedt heel veel verschillende mogelijkheden! Wist je trouwens dat 4 GB USB-sticks het meest populair zijn bij ons?

2 GB USB sticks goedkoop online bestellen?

Dat 2 GB USB sticks ook functioneel zijn en gebruikt worden door zowel jong als oud, is een feit. Dit maakt de sticks dan ook geschikt om op vele plekken uit te delen. Hierbij kun je denken aan scholen, kantoren of bijvoorbeeld op een (onderwijs)beurs. Mogelijk dat je je afvraagt wie er tegenwoordig nog een opslaggeheugen van 2 GB hanteert. Maar bedenk je dat dit product zich uitstekend leent als strooigoed met bijvoorbeeld alleen jouw bedrijfspresentatie in een powerpoint erop! Wij kunnen ervoor zorgen dat de presentatie of gewenste bestanden vooraf op jouw geheugenstick wordt gezet. Wanneer jouw relatie het gebruik van de 2 GB USB als prettig ervaart, zal ook jouw bedrijf sneller als prettig ervaren worden door relaties. Laat USB sticks met 2GB bedrukken met jouw logo en ga voor dat positieve effect!

Bestel gemakkelijk zelf online

Het is mogelijk om zelf snel en gemakkelijk jouw giveaways te bestellen bij Allgifts.nl. Heb je tijdens het bestelproces vragen? Wij helpen je graag persoonlijke verder. Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op tel: +31 (0)38 - 760 1900 of  je kunt mailen naar verkoop@allgifts.nl. Bestel vandaag nog jouw geheugensticks! 

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999