Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Vliegers bedrukken

Een vlieger bedrukken, daar maakt u een kind pas écht blij mee! Vliegers zijn ultiem speelgoed om kinderen meer buiten te laten spelen. En wanneer u een vlieger bestelt die je zelf kunt inkleuren, stimuleert u ook nog eens de creativiteit! 

Vlieger met logo

We're flying high! Met een vlieger bedrukken maakt u kinderen zeker weten blij. Vliegers zijn er in alle kleuren van de regenboog en in verschillende groottes en soorten. Gaat u voor een standaard vlieger in uw favoriete kleur? Of pakt u het wat creatiever aan en laat u een vlieger bedrukken die de ontvanger zelf kan inkleuren? Met vliegers bedrukken zorgt u ervoor dat kinderen weer meer naar buiten gaan en in beweging blijven!

Bedrukte vlieger van Allgifts

Een vlieger bedrukken om weg te geven is hartstikke leuk! U kunt ze zomaar weggeven, op een open dag om maar een voorbeeld te geven. Maar u kunt ze ook door kinderen laten winnen met spelletjes. Een vlieger is al gauw goed. Staat er wat wind, dan kan een kind zich er minutenlang mee vermaken!

Vlieger bestellen 

Vliegers bestellen bij Allgifts? Dat is een goed idee, want wie bij ons bestelt, blijft altijd betrokken bij zijn bestelling. U krijgt een digitale drukproef van ons voordat we uw vlieger bedrukken. Alleen op uw akkoord gaan we voor u drukken. Daarna kunt u uw bestelling van deur tot deur volgen op onze track & tracepagina waarvoor u een code ontvangt!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999