Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Cross pennen als relatiegeschenk

De balpennen van Cross stralen klasse uit en veel zijn te graveren. Dit kun je doen om de weggever nóg persoonlijker te maken. Wist je overigens dat een merk product meer exclusiviteit en kwaliteit uitstraalt en geassocieerd wordt met luxe? En vooral die kwaliteit, die is belangrijk. Ook bij merk pennen geldt dit. Juíst bij merk pennen! Bij het ontvangen van een relatiegeschenk, zoals een Cross pen, wordt de kwaliteit ervan in verband gebracht met de reputatie van het bedrijf. Die kwaliteit, die bieden we hoe dan ook bij Allgifts. Het is alleen zo dat producten van een (hoogstaand) merk, zoals Parker, meer kwaliteit uitstralen. Geef je relaties mooie gegraveerde Parker pennen of een ander merk cadeau en laat ze weten dat je écht aandacht voor ze hebt. Of het nu gaat om relaties, klanten of misschien wel je eigen medewerkers. Iedereen heeft wel iets aan een luxe pen. Een Parker pen, een Cross pen of een ander soort pen.

Pennen graveren als bruikbaar geschenk

Voor elk type relatiegeschenk ga jij? Ga hoe dan ook voor iets bruikbaars. Pennen zijn dan een perfect voorbeeld. Iets anders? Doe bij ons je inspiratie op! Een relatiegeschenk dat echt gebruikt wordt, is het meest effectief. Daarom is dit ook zeker het investeren meer dan waard. Pennen graveren of bedrukken zorgt ervoor dat je logo keer op keer wordt gezien. Want zeg nu zelf, hoe vaak maak jij even snel een notitie of schrijf je mee met een gesprek, college of ander soort les? En ook al zien ontvangers niet altijd bewust je logo, door de herhaling blijft het toch hangen en wordt je logo herkenbaar. Wist je bovendien dat een pen gemiddeld 7 verschillende eigenaren krijgt in zijn 'leven'? Eén pen is dan dus al goed voor exposure en herinnering bij 7 personen! Dat is zo bij 'gewone' pennen, maar ook bij merk pennen. Wellicht is het aantal eigenaren in dat laatste geval ietsje lager, maar bij een merk pen wordt juist weer wat aandachtiger gekeken. Bijvoorbeeld een Charles Dickens pen, die bekijk je nog wel even iets aandachtiger wanneer je die in je handen krijgt.

De Cross pen die jij wilt

Het merk Cross bestaat al erg lang, namelijk al sinds de negentiende eeuw. En dat klassieke schrijfgerei, dat is er nog steeds. Dat zie je terug in de Cross pennen van nu. En dat met jouw persoonlijke tekst, persoonlijke boodschap of logo! Maar als je een pen laat graveren, wélke pen laat je dan voorzien van een stijlvolle gravure? Zoals je vast wel weet, zijn pennen er in allerlei soorten en maten. Die veelzijdigheid is dan ook nóg een reden om voor pennen te gaan! En alleen al Cross pennen zijn er in diverse uitvoeringen. Ga jij bijvoorbeeld voor een Cross Bailey pen? Of misschien wel een stijlvolle Cross Century II. De Bailey is een speciaal model van metaal en is zwartschrijvend. Het model maakt hem uniek. Deze pen is, net als andere Cross pennen, ook nog eens te customizen in de stijl die jij wenst. Natuurlijk mét een aanwezige, stijlvolle gravure. Want pennen graveren, dat is niets nieuws voor ons. En qua model, dan is het nét wat voor jou en je relaties lekker in de hand ligt. Een dikkere, een dunnere of een gemiddelde? Ga je voor een extraatje en een moderne touch, dan hebben we bovendien een exemplaar met stylus functie bovenop. Handig wanneer je geen vingerafdrukken op je tabel wilt!

Pennen bedrukken en bestellen

Heb jij tussen alle modellen de pen gevonden die voldoet aan jouw wensen? Gaaf! Dan kun je zelf het gewenste aantal en de leverdatum bepalen. Daartussenin komt nog de bedrukking. Soms zijn er meerdere opties, maar vaak gaat het bij een luxe pen van Cross om een lasergravure. Zijn er wel meerdere opties, dan kun je je ook altijd laten adviseren door onze professionals! Heb je de bedrukking geselecteerd, dan kun je je artwork uploaden. Wordt het je logo, een boodschap of een andere tekst? Na het uploaden kun je bestellen. Dan maken wij zo snel mogelijk een digitale drukproef voor je op. Geef jij hierop akkoord, dan gaan we graveren en heb jij jouw stijlvolle, luxe pennen gauw in huis! De verzending, die is overigens voor onze rekening. Laat luxe pennen graveren en je zult zien dat ook een pen cadeau doen hartstikke gaaf kan zijn!

9
2053 Beoordelingen
9 Op basis van 2053 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999