+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Bandana's

(4)

Bandana's bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte bandana's relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals bandana's bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk bandana's met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 13 klanten

Bandana's

Ideaal voor sportclubs: een bedrukte bandana! Vooral tijdens het trainen is een bandana ideaal. Bij warm weer zorgt het ervoor dat u beschermd wordt tegen de zon en dat het zweet niet in uw ogen loopt. Bij kouder weer is een bandana verwarmend. En voeg daaraan nog eens een logo toe, waarmee u uw bedrijf extra op laat vallen: dan is het helemaal perfect! Stelt u zich eens voor, een hardloopwedstrijd waarbij u bandana's bedrukt met uw logo uitdeelt? Een origineel relatiegeschenk of promotieartikel, waarmee u extra opvalt. Behalve bandana's hebben wij ook multipurpose headscarfs in ons assortiment.

Bedrukte bandana's

Bij allgifts.nl kunt u bandana's bedrukken laten met uw eigen logo of een leuke opdruk, maar u kunt ze ook onbedrukt bestellen. Bij de bedrukte variant moet u uiteraard rekening houden met een iets langere levertijd. Alle producten die wij verkopen, zijn van zeer hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over het bedrukken van bandana's of wilt u een specifieke offerte aanvragen? Neem contact met ons op via 038-760 1900 of verkoop@allgifts.nl.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster