+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Mutsen

(57)

In de winter is er niets fijner dan warm ingepakt op weg. Deze mutsen helpen uw relatie de kou trotseren. Dient de muts niet als functioneel item, dan is het tegenwoordig wel een mode item. Uw relatie komt hoe dan ook, goed gemutst de dag door!

Mutsen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte mutsen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals mutsen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk mutsen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 74 klanten

Mutsen en oorwarmers van Allgifts.nl

Wilt u uw medewerkers een warme winter bieden? Laat ze er warmpjes bij zitten tijdens de koude, winterse dagen met mutsen en oorwarmers van Allgifts.nl! Een muts als relatiegeschenk is al een leuk cadeau op zich, maar bedrukte mutsen leveren nóg meer naamsbekendheid op. Waar wacht u nog op?

Bedrukte mutsen zijn een aantrekkelijk relatiegeschenk. Door de verschillende vormen, materialen en kleuren zijn bedrukte mutsen een opvallend promotieartikel het gehele jaar door. Mutsen bedrukken is snel te realiseren en prima betaalbaar.

Bedrukte mutsen

Terwijl uw relaties de ruiten van hun auto aan het krabben zijn zonder dat hun oren er bijna vanaf vriezen, maakt u reclame voor uw bedrijf of merknaam. Doordat de muts bedrukt is met een logo, afbeelding en/of tekst, komt uw reclame overal. En dat zonder dat u er veel voor hoeft te doen. Het enige wat u hoeft te doen, is bedenken welke muts en wat voor bedrukking u wilt! Bij Allgifts.nl is het ook mogelijk om een muts te ontwerpen. Dit betekent dat u een volledig custom made muts heeft: nóg meer herkenbaarheid!  Mutsen bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam verhoogt het rendement van uw PR activiteiten. Er zijn verschillende manieren om mutsen te bedrukken maar ook borduren is een mogelijkheid. Het bedrukken van mutsen maakt u herkenbaar.

Bedrukte mutsen vergroten uw naamsbekendheid en zal zeker als resultaat hebben dat u uw klantenbestand kunt vergroot. Sluit uw ogen en denk aan de jaarlijkse Nieuwjaarsduik. Wat is het eerste wat u opvalt? BEDRUKTE MUTSEN. Doel bereikt!

Mutsen bedrukken en uitdelen 

Nadat uw mutsen bedrukt zijn, is het tijd om er mensen blij mee te maken! Een warm gebaar richting uw relaties of werknemers door de muts of oorwarmer uit te delen. Maar wat dacht u van het uitdelen van de bedrukte mutsen op een beurs? Zodra er iets te halen valt bij een stand, trekt u gegarandeerd bezoekers. En als ze dan ook nog eens vertrekken met een must-have winteraccessoire met uw reclame? Win-win! Niet alleen voor mutsen kunt u terecht bij Allgifts.nl, maar ook voor oorwarmers, een muts/sjaal combinatie, een gekke rendier muts of een traditionele bontmuts bent u aan het juiste adres.

Laat uw relaties niet in de kou staan!

Bent u al overtuigd van het nut van relatiegeschenken? Bestel dan snel op Allgifts.nl. Voordat we uw producten in productie nemen en eventueel gaan bedrukken, ontvangt u altijd een digitale drukproef. Na uw akkoord hierop, zetten we het productproces in gang. Vragen of de mogelijkheden? Mail naar verkoop@allgifts.nl of chat met één van onze verkoopmedewerkers.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster