+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Mutsen

(53)

In de winter is er niets fijner dan warm ingepakt op weg. Deze mutsen helpen uw relatie de kou trotseren. Dient de muts niet als functioneel item, dan is het tegenwoordig wel een mode item. Uw relatie komt hoe dan ook, goed gemutst de dag door!

Mutsen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte mutsen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals mutsen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk mutsen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 73 klanten

Tip!
IJsmuts bedrukken

v.a. € 2,65

Beanie bedrukken

v.a. € 1,12

Gebreide muts bedrukken

v.a. € 1,10

Speaker Beanie bedrukken

v.a. € 14,60

Irwin beanie bedrukken

v.a. € 1,61

Noorse muts bedrukken

v.a. € 2,18

Spire muts bedrukken

v.a. € 4,13

Level beanie bedrukken

v.a. € 2,73

Caliber muts bedrukken

v.a. € 2,48

Slouch Beanie bedrukken

v.a. € 1,45

Basic Beanie bedrukken

v.a. € 1,42

Mutsen en oorwarmers van Allgifts.nl

Wilt u uw medewerkers een warme winter bieden? Laat ze er warmpjes bij zitten tijdens de koude, winterse dagen met mutsen en oorwarmers van Allgifts.nl! Een muts als relatiegeschenk is al een leuk cadeau op zich, maar als u kiest voor mutsen bedrukken, levert u dit nog meer naamsbekendheid op. Waar wacht u nog op? Bedrukte mutsen zijn een aantrekkelijk relatiegeschenk. Door de vele verschillende vormen, materialen en kleuren zijn er altijd bedrukte mutsen die passen bij uw huisstijl. Zeker weten dat dit opvallende promotieartikel goed in de smaak valt tijdens de koude winterdagen!

Bedrukte mutsen

Terwijl uw relaties de ruiten van hun auto aan het krabben zijn zonder dat hun oren er bijna vanaf vriezen, maakt u reclame voor uw bedrijf of merknaam. Doordat de beanie bedrukt is met een logo, afbeelding en/of tekst, komt uw reclame overal. En dat zonder dat u er veel voor hoeft te doen. Het enige wat u hoeft te doen, is bedenken welke muts en wat voor bedrukking u wilt! Bij Allgifts.nl is het ook mogelijk om een muts te ontwerpen. Dit betekent dat u een volledig custom made muts heeft: nóg meer herkenbaarheid!  Mutsen bedrukken met logo verhoogt het rendement van uw PR-activiteiten. Er zijn verschillende manieren om mutsen te bedrukken, maar ook borduren is een mogelijkheid.

Mutsen bedrukken en uitdelen 

Nadat uw mutsen bedrukt zijn, is het tijd om er mensen blij mee te maken! Een warm gebaar richting uw relaties of werknemers door de muts of oorwarmer uit te delen. Maar wat dacht u van het uitdelen van de bedrukte mutsen op een beurs? Zodra er iets te halen valt bij een stand, trekt u gegarandeerd bezoekers. En als ze dan ook nog eens vertrekken met een must-have winteraccessoire met uw reclame? Win-win! Niet alleen voor beanies kunt u terecht bij Allgifts.nl, maar natuurlijk ook voor oorwarmers, een muts/sjaal combinatie, een gekke rendier muts of een traditionele bontmuts aan het juiste adres.

Laat uw relaties niet in de kou staan!

Bent u al overtuigd van het nut van relatiegeschenken? Bestel dan snel op Allgifts.nl. Voordat we uw producten in productie nemen en eventueel gaan bedrukken, ontvangt u altijd een digitale drukproef. Na uw akkoord hierop, zetten we het productproces in gang. Vragen of de mogelijkheden? Mail naar verkoop@allgifts.nl of chat met één van onze verkoopmedewerkers. Samen zorgen we ervoor dat mutsen bedrukken het gewenste resultaat oplevert!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster