+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Oordopjes

(87)

..

Oordopjes bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte oordopjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals oordopjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk oordopjes met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 51 klanten

Oordopjes bedrukken

v.a. € 0,34

Rebel oordopjes bedrukken

v.a. € 0,60

In-ear Oordopjes bedrukken

v.a. € 0,73

Sargas oordopjes bedrukken

v.a. € 1,06

Oordopjes bedrukken

v.a. € 0,23

Jazz oordopjes bedrukken

v.a. € 13,63

Fusion oordopjes bedrukken

v.a. € 8,50

Versa oordopjes bedrukken

v.a. € 0,59

Safety Oordopjes bedrukken

v.a. € 0,32

Dime oordopjes bedrukken

v.a. € 0,99

Oordopjes weggeven? Klinkt als muziek in de oren.

Kunt u zich een wereld zonder muziek voorstellen? Precies, wij ook niet. Muziek is nagenoeg altijd en overal aanwezig. Dus, bent u op zoek naar een giveaway die dagelijks gebruikt gaat worden? Dan zijn oordopjes de perfecte weggever. Uw bedrukte oordopjes komen werkelijk overal.. Door uw relaties op de fiets onderweg naar het werk, door uw jongere doelgroep in de sportschool of tijdens het hardlopen of misschien wel tijdens de studie. Of de zakelijke klant die met draadloze, bluetooth oordopjes veilig, handsfree zijn telefoontjes kan afhandelen. En voor elk gebruik heeft Allgifts.nl uiteraard passende oordopjes!

Deze soorten oordopjes heeft Allgifts.nl

Hoewel er behoorlijk wat soorten oortelefoons in ons assortiment zitten, hebben we het geprobeerd u zo gemakkelijk mogelijk te maken door alleen onze best verkopende producten te tonen. Zo krijgt u kwaliteit, waar u ook naar zoekt. En om ’t leuk te houden, hebben we oordoppen in diverse prijsklassen. Bent u specifiek op zoek naar de dopjes met een plat kabeltje, of juist de oordopjes met muziekverdeler? Top, die hebben we dus ook. Uiteraard hebben we ook aan de sportieve gebruiker gedacht. Daar hebben we speciale sportoordopjes voor die deels over de oren gedragen kunnen worden, zodat ze tijdens het sporten goed blijven zitten. Wel zo fijn, een rondje hardlopen op de maat.

Oordopjes bedrukken

Tja, en als uw oordopjes dan toch al overal komen, is het wel zo verstandig om te kiezen voor oordopjes bedrukken. De oordoppen met uw logo worden zeker opgemerkt. U geeft dus een gewild, muzikaal cadeau, terwijl u er zelf nog van profiteert ook. Dat is pas leuk weggeven! Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u niet op zoek bent naar bedrukte oordopjes, maar naar bedrukte koptelefoons. Guess what? Die hebben we ook voor u in onze shop opgenomen! 

Elke maand een leuke klantenactie

Heeft u gekozen om oordopjes weg te geven als relatiegeschenk of lokkertje op een beurs en kiest u ervoor de oordopjes te bedrukken? Let dan goed op onze klantenactie. We hebben altijd een leuke actie in petto. Dat kan een mooi cadeau zijn bij een minimale orderwaarde of we geven een bepaald aantal cadeaus weg per maand, ongeacht uw orderbedrag. Van luxe houten speakerboxen tot anti-diefstaltassen en van bioscoopbonnen tot activitytrackers. Wanneer gaat u uw oordopjes bedrukken bij Allgifts.nl?

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster