+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Kauwgom

(2)

Kauwgom bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte kauwgom relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kauwgom bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kauwgom met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 9 klanten

Kauwgom

U wilt toch dat uw medewerkers altijd fris voor de dag komen? Een frisse adem kan cruciaal zijn. Als zij even geen tijd hebben om hun tanden te poetsen, dan is kauwgom toch de ideale oplossing? Ook als zij pittig gegeten hebben, geeft kauwgom direct dat frisse gevoel. Het geeft je een gevoel van zekerheid. Kauwgom bestaat al vele jaren en wordt door bijna iedereen in binnen- en buitenland gewaardeerd.

Kauwgom verpakking bedrukken

Hoe leuk zou het zijn om uw bedrijfslogo op een pakje kauwgom te zien staan? Pakjes kauwgom zijn ideaal om uit te delen en doordat kauwgom in een relatief kleine verpakking zit, is het een makkelijk mee te nemen presentje. Of u nu een ronde of een traditioneel vierkante verpakking wil, al deze verpakkingen kunt u herkenbaar laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam. Naast de bekende doordrukstrip bieden wij op Allgifts.nl ook de kauwgom aan in een origineel potje of blikje.

Blijf plakken met kauwgom

Bedrukte kauwgom als giveaway op een beurs of een evenement is een ideaal middel om uw bedrijf te promoten. Deel kauwgom uit aan uw relaties of potenti??le klanten en u weet zeker dat u blijft plakken! Bovendien heeft bijna iedereen wel een pakje kauwgom in zijn tas of bureaula liggen. Kauwgom doet het altijd goed.

Bestel snel op Allgifts.nl

Bent u overtuigd van kauwgom als ideaal promotiemiddel? Klik op Allgifts.nl het door u gewenste product aan en ontdek snel hoe voordelig u bij ons kunt bestellen. Onbedrukte kauwgom bestellingen heeft u al binnen 1-3 werkdagen na betaling binnen! Meer weten over de mogelijkheden van kauwgom als relatiegeschenk? Bel met onze verkopers: 0529-428024 of mail naar verkoop@allgifts.nl.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster