+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Snoeppotten

(8)

Snoeppotten bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte snoeppotten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals snoeppotten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk snoeppotten met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 13 klanten

Snoeppot bedrukken

U kunt een snoeppot bedrukken met een logo, slogan, bedrijfsnaam of andere opdruk. Heeft u ook een snoeppot op de hoek van uw bureau staan? Bijna iedereen heeft wel een speciale pot speciaal voor snoepjes. De snoeppot is dan ook niet voor niets een gewild relatiegeschenk! Leuk om een snoeppot (met inhoud) weg te geven aan uw medewerkers of zakenrelaties? Absoluut. Een snoeppot bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zorgt er zeker voor dat uw klanten nog eens positief aan u terugdenken!

Bedrukte snoeppot als cadeau

U kunt zelf eenvoudig de prijs berekenen voor de bedrukte snoeppot. U gaat hiervoor naar de productpagina van het gewenste product en voert het aantal, de drukmethode en het aantal kleuren in. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een zwart/wit opdruk op de snoeppot (meestal 1 kleur en daarom goedkoop) of uit de PMS-kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk is ook mogelijk. Vaak gaat het hier om 4+ kleuren opdruk. Uw snoeppot bedrukken? Dat kan heel gemakkelijk bij Allgifts.nl!

Snoeppot weggeven? Perfecte marketingtool!

Waar eten of snoep is, zijn mensen te vinden. Zo ook op een beurs of evenement! Deelt u bijvoorbeeld ons glazen snoeppotje met snoep uit? Dan weet u zeker dat u veel bekijks trekt. U weet zeker dat een bedrukte snoeppot nog lang gebruikt gaat worden. Een lekker, functioneel én duurzaam relatiegeschenk! Waar wacht u nog op?

Snel en eenvoudig zelf bestellen

Het is door onze gebruiksvriendelijke site zó eenvoudig om zelf uw bestelling te plaatsen! Komt u er onverhoopt toch niet uit, neem dan contact op met onze verkopers. Zij staan u graag te woord om u een handje te helpen bij het bestellen van uw snoeppot. Wacht niet langer en laat vandaag nog een snoeppot bedrukken voor uw relaties!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster