Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Mondkapjes
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring

Fan sjaaltjes bedrukken als sportieve reclamedrager

Moedig uw favoriete team aan en laat daarvoor fan sjaaltjes bedrukken! U kunt uw fan sjaaltjes bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo, als toffe weggever. Maar ook voor de lokale voetbal, -korfbal- of volleybalvereniging. Het is leuke reclame en tegelijkertijd moedigt u het team aan en houdt u de spirit erin! Natuurlijk zijn deze sjaals ook uitstekend geschikt als merchandise om te verkopen, voor bands, teams, you name it! Laat nu in full color uw fan sjaaltjes bedrukken met een logo naar keuze en maak alle fans blij!

Deze soorten en maten fan sjaaltjes bedrukken we!

Uw relatie of de fan zal zeker weten hartstikke blij zijn met een reclamedrager als deze. Een sjaal is ook nog eens heerlijk warm, niet te vergeten! We hebben alle gangbare maten. Gaat u voor de kleine sjaal voor in de auto, van 50 cm lang? Of toch een echte, maar houdt u het nog wel subtiel? Dan gaat u voor de medium sjaal van 1 meter 17. Bent u nergens bang voor en gaat u gewoon voor het grote werk, dan kiest u voor de grootste sjaal van 1 meter 50! Alle sjaals zijn voorzien van witte of zwarte franjes, dat kunt u zelf aangeven.

Topkwaliteit bedrukking van uw fansjaals

Deze fan sjaaltjes bedrukken we in full color en natuurlijk precies hoe u dat wilt. We drukken het logo op beide kanten, zodat het prachtig opvalt. De leuke fan sjaaltjes bedrukken we met een voor dit materiaal standaard druktechniek, zorgvuldig uitgekozen door onze professionals. Wilt u precies weten hoe we dit doen of wilt u advies over uw promotiemateriaal? Bel of mail ons via bovenstaande contactgegevens! Onze gespecialiseerde mensen staan voor u klaar!

Bekijk de status van uw bestelling

Heeft u besteld, dan kunt u gewoon meekijken met het hele proces. Dat vinden wij wel zo eerlijk. U krijgt per mail een digitale drukproef voor akkoord. Daarna kunt u de gratis verzending helemaal volgen met ons track & tracesysteem.

9.1
1638 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999