Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Winter Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Mini tenue bedrukken voor in de auto

Laat zo’n schattig en grappig mini tenue bedrukken, bijvoorbeeld met uw eigen logo! Het is een leuke weggever en u komt sportief over. Aandoenlijk toch, zo’n klein voetbalpakje? Deze zijn niet op te dragen, maar om op te hangen in de auto of bijvoorbeeld om de (slaap)kamer op te fleuren. Maak van uw relaties echte fans! Deze schattige mini tenues zijn voorzien van een handig zuignapje, zodat u deze gemakkelijk op het raam kunt bevestigen. Voor het raam ziet iedereen uw logo!

Rijdende reclame door een bedrukt mini tenue

Met zo’n mini tenue bedrukken zorgt u voor de ideale reclamedrager, die uitstekend opvalt! Gaat u voor groot of klein? We kunnen voor u een minikit bedrukken, maar ook een maxikit. Voor wie dat niet weet, het verschil zit hem in de grootte. We hebben een grote en een kleinere uitvoering. Gaat u voor subtiel, of toch het grotere werk? Hoe dan ook kunt u zeker zijn van het beste resultaat en een blije relatie! Het is een leuke weggever bij een actie, maar ook als aandenken voor bijvoorbeeld een open dag. Maak er wat leuks van!

Zo gaan wij te werk met uw mini tenue bedrukken!

Een mini tenue bedrukken we heel professioneel, in maximaal 4 kleuren. U kunt zelf aangeven in hoeveel kleuren u wilt dat we uw mini tenue bedrukken. Onze professionals hebben de allerbeste druktechniek uitgezocht, waarmee we haarscherp uw afbeelding kunnen drukken. De kleine tenuetjes zijn leverbaar per 50 stuks. Eerst uitproberen? Vraag een sample op en bestel dan binnen 10 werkdagen. Dan is het sample gratis!

Gratis digitale drukproef

U krijgt altijd eerst te zien hoe we uw relatiegeschenken bedrukken, via een digitale drukproef. op uw akkoord gaan we aan de slag. Vragen over de bedrukking? Of advies nodig over het beste relatiegeschenk of in hoeveel kleuren u het beste kunt drukken? Bel of mail ons via bovenstaande contactgegevens! Onze professionals denken graag met u mee en helpen u naar uw perfecte promotiemateriaal!

9
1798 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999