Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

VR brillen bedrukken

Altijd al een op safari gewild, vanuit huis in een achtbaan kunnen stappen of misschien wel in een woestijn lopen? Alles kan met Virtual Reality! VR is een innovatieve technologie die zowel voor plezierbelevesnissen als voor bijvoorbeeld de zorg wordt gebruikt. En ook u kunt dit ervaren. Laat Virtual Reality brillen bedrukken! Iets anders als relatiegeschenk waarmee je laat zien dat je bij de tijd bent? Misschien is een selfiestick bedrukken een idee!

VR brillen bedrukken

VR brillen oftewel ‘virtual reality’ brillen zijn helemaal hip. U kunt uw relatie namelijk het idee geven zich in een andere ruimte te bevinden dan dat zij werkelijk doen. En dat via een bril. Het is erg handig wanneer u bijvoorbeeld makelaar bent, en uw klant een huis wilt laten zien. Misschien komt er binnenkort een nieuw model auto uit, en wilt u uw relaties vast laten zien hoe deze auto er van binnen uit ziet. Uw relatie zet de bril op, en kijkt de kant op die hij of zij van de auto wil zien. Laat deze VR brillen bedrukken en loop voorop met uw bedrijf.

Bedrukte VR brillen

Allgifts heeft medewerkers in dienst die veel ervaring hebben met VR brillen bedrukken, maar natuurlijk ook voor andere gadgets, zoals kabels, oordopjes of powerbanks. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de VR brillen worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle VR brillen zijn ook onbedrukt te bestellen.

VR brillen voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment in VR brillen. De brillen zijn te bestellen in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een VR bril die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kiest u voor een kartonnen VR bril, welke zeer geschikt is voor een kleiner budget, of een exclusievere VR bril? Welke bril u ook kiest, uw relatie beleeft hoe dan ook een ultieme ervaring.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

 

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999