+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Lippenbalsem

(29)

Lippenbalsem bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte lippenbalsem relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals lippenbalsem bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk lippenbalsem met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 58 klanten

Lippenbalsem bedrukken

Als de winter weer in zicht is en de temperatuur daalt, gaat onze fysieke gesteldheid er vaak ook iets op achteruit. Een klein - maar niet onvervelend - ongemak is het uitdrogen van de lippen. Een gesprongen of gebarsten lip is niet heel fijn en het duurt vaak even voordat de lippen weer hersteld zijn. Door lippenbalsem weg te geven aan uw werknemers of relaties, voorkomt u deze schade! Zij zullen u ongetwijfeld dankbaar zijn voor het kleine relatiegeschenk. Bedrukt u de lippenbalsem met uw bedrijfsnaam of logo? Dan denken uw zakenrelaties vast en zeker nog eens terug tijdens het aanbrengen van de milde balsem!

Lippenbalsem bedrukken als reclamemiddel?

Wist u dat wij het omhulsel van de lippenbalsem kunnen bedrukken met uw bedrijfslogo of uw bedrijfsboodschap? Uw pakkende slogan springt zo continue in het oog van uw relaties. Deze give away is met name leuk voor organisaties uit de gezondheidszorg of uiterlijke verzoring. Lippenbalsem doet het altijd goed op beurzen, evenementen of open dagen. Bijna iedereen gebruik wel eens lippenbalsem. Daarom leent het product zich perfect om te bedrukken. Zo komt uw reclame overal!

Lippenbalsems uitdelen

Misschien denkt u bij een lippenbalsem aan de traditionele, losse stick die je omhoog kunt draaien. Maar wij hebben meer dan dat! Wij hebben onder andere een lippenbalsembal en lippenbalsem aan een keycord. Op deze manier zit er altijd een geschikt product voor uw bedrijf tussen. Dit geschenk aan een keycord is bijvoorbeeld ideaal om weg te geven op een beurs. Mensen hangen de bedrukte stick om hun nek en iedereen ziet uw reclame voorbij komen!

Allgifts.nl: ??w leverancier voor lipverzorging

Bent u er ook van overtuigd dat lippenbalsem een zacht geschenk is voor zowel uw mannelijke als vrouwelijke werknemers of relaties? Bestel dan snel uw lippenbalsem online op www.allgifts.nl. Heeft u nog vragen of een product of over bedrukkingsmogelijkheden? Bel dan naar onze professionele verkoopmedewerkers: 038-790 1900.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster