+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Memoclips

(21)

Memoclips bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte memoclips relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals memoclips bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk memoclips met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 75 klanten

Memohouder bedrukken met logo

Heeft u ook overal memoblaadjes verspreid over uw bureau liggen? En kunt u het briefje met die ene belangrijke boodschap net niet vinden? Waarschijnlijk is hij net gescheurd zodat hij onleesbaar is geworden. Dit probleem voorkom je door een memohouder of memoclip aan te schaffen. De memohouders en memoclips zijn niet alleen praktische relatiegeschenken maar vrolijken ook ieder kantoorpand op. Tenslotte zijn ze er in alle soorten en maten. Voor een relatiegeschenk met een leuke extra kunt u bij Allgifts een memohouder bedrukken met logo!

Bedrukte memohouder

Bij Allgifts kunt u de meest grappige memohouders kopen en laten bedrukken. Wat dacht u van een papercliphouder met een boksballetje, een pennenhouder met alarmklokje of een leuke memoclip in de vorm van een mannetje? Werknemers of zakenrelaties die uw memohouder op hun bureau zetten, zullen telkens aan u denken als ze hem zien! Een memohouder bedrukken bij Allgifts is zo gedaan. Selecteer de memoclip naar keuze, bepaal het aantal en voeg ze toe aan de winkelwagen. Vervolgens kunt u uw logo uploaden en het aantal kleuren bepalen. Als uw bestelling is verstuurd ontvangt u van ons een digitale proefdruk. Na uw toestemming gaan wij de memohouder bedrukken met uw logo. Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice, wij zijn u graag van dienst!

Specialist in relatiegeschenken

Allgifts is al jarenlang specialist in het bedrukken van relatiegeschenken. Wij hebben al voor veel toonaangevende klanten mogen werken. Neem gerust eens een kijkje bij onze referenties voor wat voorbeelden. Voor een bedrukte memohouder zit u dus bij ons wel goed! Bent u overtuigd van de kwaliteiten van Allgifts? Laat dan vandaag nog uw memohouder bedrukken en ontvang uw bestelling snel op het door u gekozen adres!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster