+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Notitieblokken & post-its

(86)

Notitieblokken & post-its bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte notitieblokken & post-its relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals notitieblokken & post-its bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk notitieblokken & post-its met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 140 klanten

Notitieblokken bedrukken

Ondanks dat we vandaag de dag in een digitale wereld leven, maken heel veel mensen gebruik van een notitieblok, memoblok of memoblaadjes. Notitieblokken bedrukken is dan ook razend populair. Uit ervaring weten we bij Allgifts.nl dat artikelen voor op het kantoor over het algemeen de meest bestelde artikelen zijn, voornamelijk omdat de promotionele waarde van deze producten erg hoog is. Elk kantoor heeft wel notitieblokken en memoblaadjes liggen en de meeste mensen hebben ook wel een post-it blokje op hun bureau liggen. Notitieblokken zijn dan ook een perfecte weggever!

Notitieblokken bedrukken met logo

Weet u wat een nog beter idee is dan notitieblokken weggeven als relatiegeschenk? Een notitieblok bedrukken met uw logo en dán weggeven als relatiegeschenk of weggever! Zo weet u zeker dat uw bedrijf telkens onder de aandacht staat als uw medewerker of relatie even een aantekening moet maken. Natuurlijk kunt u ook notitieblokken en post-its bedrukken met uw logo en uitdelen op beurzen of evenementen. Het is namelijk een ideaal promotiemiddel: het is nuttig, budgetvriendelijk en uw logo komt goed in beeld. Bent u ook warm gelopen voor dit handige promotiemiddel? Laat dan snel een notitieblok bedrukken in de online webshop van Allgifts.nl.

Soorten notitieblokken en post-its

Allgifts.nl heeft zeer veel verschillende soorten notitieblokken en post-its in zijn assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gerecycled memoboekje, mini memoblokje of kubusblok? Kies uw favoriete weggever! Gaat u de notitieblokken en post-its bedrukken met uw logo? Think about it!

Online bestellen

Wilt u graag kantoorartikelen met uw logo om weg te geven als relatiegeschenk? Dan zit u bij Allgifts goed. Wist u dat Allgifts al meer dan 20 jaar marketervaring heeft in de relatiegeschenken branche? Van die ruime ervaring ondervindt u veel voordeel. Zo hebben wij scherpe prijzen bij onze leveranciers weten te bedingen en kunt u bij ons rekenen op persoonlijke service, transparante prijzen en kwalitatieve producten. Bent u overtuigd van de relatiegeschenken? Laat dan vandaag nog een uw notitieblokken bedrukken en voorzie uw relaties van deze handige geheugensteuntjes!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster