+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Rekenmachines

(36)

..

Rekenmachines bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte rekenmachines relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals rekenmachines bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk rekenmachines met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 127 klanten

Rekenmachine bedrukken met uw eigen logo

Toegegeven: de meeste mensen zijn tegenwoordig niet meer zo heel goed in hoofdrekenen. Stiekem pakken we vaak even een rekenmachine erbij. Een rekenmachine is behalve een handige gadget ook een origineel en luxe relatiegeschenk. Wanneer u bijvoorbeeld bij een bedrijf werkt waar veel gegevens moeten worden verwerkt, kan een rekeningmachine handig zijn om even snel wat op te berekenen. Maar ook voor andere dagelijkse toepassingen kan een rekenmachine een nuttige toevoeging zijn. Bij Allgifts hebben we stijlvolle rekenmachines met een mooi uiterlijk, die een leuke toevoeging zijn voor ieder bureau. U kunt bovendien de rekenmachine bedrukken met u eigen logo of opdruk, om het relatiegeschenk een persoonlijk tintje te geven.

Stijlvolle bedrukte rekenmachines

Zoekt u een rekenmachine met een niet-alledaags uiterlijk? Wat dacht u bijvoorbeeld van een rekenmachine met een houten uiterlijk, gemaakt van bamboe? Of een multifunctionele 5-in-1 rekenmachine met een push up LCD display? Niet alleen handig, maar ook erg mooi. Wij hebben zelfs rekenmachines in creditcardformaat, erg handig voor in de portemonnee! Een rekenmachine is al verkrijgbaar vanaf een aantrekkelijke prijs. Zo kunt u uw werknemers, collega's of klanten verrassen met een praktisch en stijlvol geschenk zonder daarvoor zelf diep in de buidel te moeten tasten. Bij Allgifts kunt u ook rekenmachines bedrukken, tegen een meerprijs. 

Gemakkelijk online bestellen 

Wilt u een rekenmachine bedrukken bij Allgifts, dan kan dat gemakkelijk en snel online. Selecteer de rekenmachine naar uw keuze en geef aan of u hem wilt laten bedrukken. U kunt vervolgens uw logo of slogan uploaden. U hoeft alleen nog even aan te geven uit hoeveel kleuren uw logo of afbeelding bestaat. Komt u er niet uit met uw bestelling? Neem dan even contact met ons op via de chat of e-mail, of bel ons op +31(0)38 - 760 1900. Samen komen we er vast uit. Bent u ook zo enthousiast geworden en wilt u rekenmachines bedrukken met uw eigen logo of afbeelding? Bereken dan uw voordelen en bestel vandaag nog!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster