+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Ovenwanten

(16)

Het is een feit, we kunnen niet zonder! Ovenwanten worden vaak in het zicht opgehangen in de keuken. Wij bieden ovenwanten aan in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zit er altijd wel iets tussen voor uw relaties.

Ovenwanten bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte ovenwanten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals ovenwanten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk ovenwanten met opdruk of zonder opdruk.

4 door 31 klanten

Ovenwanten bedrukken met logo

Niets is zo vervelend als het verbranden van je vingertoppen! Daarom heeft vrijwel iedereen wel een paar ovenwanten in huis. Ovenwanten zijn het ideale relatiegeschenk voor de keukenprinsen en -prinsessen onder ons. Bovendien kunt u bij Allgifts ovenwanten bedrukken met logo of tekst. Doordat een logo op een ovenwant mooi tot zijn recht komt, zijn ovenwanten het ideale geschenk om te laten bedrukken. Bovendien worden ovenwanten in een keuken vaak in het zicht gehangen. Zo worden uw relatie en werknemers telkens weer aan de gulle gever herinnerd: uw bedrijf. Kortom, ovenwanten bedrukken bij Allgifts is een goed idee.

Bedrukte ovenwant

Bij Allgifts vindt u diverse soorten ovenwanten in het assortiment. Zo hebben we ovenwanten in allerlei kleuren, zoals zwart, rood of blauw. Ook leuk: een siliconen ovenwant in de vorm van een krokodil! U kunt ook bij ons terecht voor pannenlappen met logo. Ovenwanten bedrukken met logo gaat gemakkelijk in de online webwinkel van Allgifts. U selecteert allereerst de ovenwant die u wilt bedrukken met uw logo, waarna u het aantal aangeeft. Vervolgens hoeft u alleen nog even aan te geven uit hoeveel kleuren het logo bestaat. Heeft u hulp nodig bij het bestellen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Overige keukenaccessoires

Natuurlijk hebben wij ook andere relatiegeschenken voor in de keuken, zoals kookgerei, onderzetters en schorten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een handig kelnersmes of een kurkentrekker? U vindt het bij Allgifts. Ook voor andere relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u dat wij meer dan 60.000 artikelen in het assortiment hebben? Ga dus snel verder met bestellen en laat ovenwanten bedrukken bij Allgifts! Veel kookplezier!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster