Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Gum
Punt
Ga naar de producten ()

Buigbare potloden 

Heeft u de behoefte uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen onder een zeer brede doelgroep? Laat dan buigbare potloden bedrukken! Buigbare potloden zijn erg handig in te zetten binnen een jongere doelgroep, juist omdat ze onbreekbaar zijn. Ook leuk voor de oudere, creatieve doelgroep of juist voor (potentiële) klanten van een fysiotherapeut. Een weggevertje met een knipoog, door een leuke bedrukking: ‘Lekker flexibel. Fysiopraktijk Jansen.’

Bedrukte buigbare potloden?

We hebben een erg leuk aanbod buigbare potloden. Bekijkt u bijvoorbeeld eens dit flexibele potlood: inclusief gum en met een behoorlijke afmeting van 35 centimeter! Deze zal vast niet onopgemerkt blijven en zeker niet wanneer u hem laat bedrukken. Op zoek naar een flexibel potlood dat uw bedrijfsnaam of logo zo mooi mogelijk laat uitkomen? Laat dan deze buigbare potloden bedrukken. Deze potloden zijn namelijk in full colour te bedrukken! Naast in het blauw, zijn deze potloden ook in het oranje, of roze te bedrukken. We raden u aan de potloden te bestellen in de kleur die het best past bij de huisstijl van uw organisatie! Zeer veel artikelen van Allgifts.nl zijn te bedrukken, leverbaar in verschillende kleuren en ook CSR-gecertificeerd. Daarnaast worden ze allemaal aangeboden onder een scherpe prijs! Laat snel buigbare potloden bedrukken!

Bedrukte buigbare potloden als reclamemateriaal

Bedrukte buigbare potloden met logo kunnen uw bedrijfsplannen op marketinggebied luister bij zetten! Omdat de keuze uit geschenken zo divers is, is het mogelijk om zeer gericht de naam van uw organisatie of bedrijf te verspreiden. De bovenstaande relatiegeschenken zijn stuk voor stuk te bedrukken, soms wel in full colour! Zo kunt u een product helemaal naar uw eigen hand zetten. Lees hier wat meer over onze bedrukkingsmethodes.

Eenvoudig zelf online bestellen

Bestel snel uw buigbare potloden bij Allgifts.nl, en zorg voor een stijging in uw naamsbekendheid! Op Allgifts.nl wijst de bestelling en betaling van een product zich vanzelf. Dankzij erkende transactie- en transportdiensten zorgen we ervoor dat uw order in goede banen wordt geleid. Mocht u nog vragen hebben, benader ons dan via ons telefoonnummer, de mail, of de chatbox aan de rechterzijde van dit scherm.

9
1846 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999