I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Jeu de boules met logo

Letterlijk vertaald: spel met ballen. Bijna iedereen kent het eeuwenoude spel. Naast dat er al aardig wat Jeu de boules verengingen bestaan, blijven veel mensen het altijd gewoon voor hun plezier spelen. Soms buiten in een tuin of op een pleintje met wat vrienden, soms binnen in een zaaltje. Het lijkt een heel simpel spel te zijn, maar schijn bedriegt. Er komt veel bij kijken: concentratie en een juiste lichaamshouding bijvoorbeeld.

Jeu de boules set

Werp nu een boule met een doel: het is bijvoorbeeld het geschikte promotiemiddel voor op een recreatiebeurs of het ideale presentje om dichter bij uw relaties te komen. Al onze sets worden geleverd in een gemakkelijke, stevige meeneemverpakking. Dichter bij uw doel met jeu de boules!

Bedrukte jeu de boules sets

Bij Allgifts.nl kunt u jeu de boules setjes laten bedrukken. Bedruk uw jeu de boules en profiteer van het vergroten van uw naamsbekendheid. U kunt uw jeu de boules setjes laten bedrukken op verschillende plekken met een logo en/of tekst naar wens. Voor vragen over het bedrukken van de jeu de boules setjes kunt u op werkdagen van half 9 tot 5 uur contact met ons opnemen. Verwen uzelf en verwen uw relaties met een bedrukte jeu de boules set.

Jeu de boules spel bestellen

Wilt u uw relaties verrassen met een leuk spel? Het bestellen is bij ons niet moeilijk. U kunt online direct uw all-in prijzen berekenen en u weet dus meteen wat voor kosten het jeu de boules spel met zich meebrengt. Wilt u een spoedbestelling plaatsen? Ook dat kan tegen een meerprijs. Uw jeu de boules spel bestelt u snel bij Allgifts.nl!

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018