Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Custom made voetballen met logo

Wilt u een voetbal laten produceren compleet in uw huisstijl, volgens al uw wensen? Custom made voetballen bij Allgifts.nl is de oplossing! Zo kunt u zelf de afmeting bepalen, het aantal lagen (hoe meer, hoe beter), het materiaal, het ontwerp en de soort bal. De soort bal hangt samen met het einddoel van de inzet. De afmetingen van een voetbal liggen vaak tussen de 20 en 21 diameter en het aantal lagen varieert van 3 tot 5 lagen. Hoe meer lagen, hoe langer de bal over het algemeen mee gaat, hoe duurzamer de bal dus is. Het materiaal van de bal, zal u doen verbazen. Leer wordt amper meer gebruikt, dit wordt vaak vervangen door een kunststof, zoals PU-leder of PVC.

Soorten custom made voetballen

Waar uw zoektocht eigenlijk begint, is te bepalen wat het einddoel is van de bal. Gaat u de ballen uitdelen op een beurs waar voornamelijk een jongere doelgroep te vinden is? Dan is de promobal een geschikte optie. Een promobal is gemaakt van PVC en heeft 2 lagen, ideaal om – de naam zegt het al – uw bedrijf te promoten! Een wedstrijdvoetbal is gemaakt van PU-leder en bestaat uit 4 lagen, dan hebben we het al over heel andere ballen. Wist u dat we ook professionele wedstrijdballen kunnen maken? Dit mochten we al eens doen voor de KNVB!  

Zo kunnen we uw custom made voetballen bedrukken

Ballen hebben een groot bedrukkingsoppervlak en dat betekent dat er ruimte genoeg is om op te vallen. U zou kunnen kiezen voor een allover bedrukking van uw logo of afbeelding. Deze loopt door, dus over de naden heen. Ook kunt u kiezen om een deel van de panelen te bedrukken met een herhalingspatroon of een professionele striping in uw huisstijl. Genoeg mogelijkheden dus!

Vanaf 100 stuks kunt u al bestellen!

Ballen zijn al vanaf 100 stuks custom made te bestellen. Vinden we leuk, want zo kunnen ook de kleinere verenigingen merchandising bij ons bestellen. Wist u dat u al-tijd een gratis digitale drukproef van ons krijgt na uw bestelling? Pas na uw akkoord, starten we met uw custom made voetballen bedrukken. Zeker weten dat u tevreden bent!

8.7
1962 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999