Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen >>

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 11 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Aantal panelen
Maat bal
Ga naar de producten ()

Voetballen bedrukken

Een bedrukte voetbal is de perfecte merkdrager. Met een bedrukte voetbal scoort u zeker! Bij Allgifts.nl is een voetbal in eigen ontwerp ook mogelijk! Tegenwoordig worden er vrijwel alleen nog voetballen gemaakt van kunststof, zoals PVC en PU.
 

16 producten

Bedrukte ballen als uniek relatiegeschenk

U komt ze steeds vaker tegen, bedrukte ballen met logo van een bedrijf of met een pakkende tekst erop als relatiegeschenk. Bedrukte ballen maken is op zich geen kunst meer, maar een kwalitatief goede bal die er qua lay-out ook nog erg goed uitziet, dat kan Allgifts.nl als geen ander. Ballen bedrukken, zoals voetballen, golfballen, strandballen, plastic ballen of kleine ballen is een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten, uw imago te versterken en zelfs uw personeel actief te krijgen! 

Ballen bedrukken ter promotie

Promoballen, zoals bedrukte strandballen, worden vooral als promotieartikel of relatiegeschenken in de zomer ingezet. Je ziet de strandballen dan vaak voorbij komen op... jawel, het strand. Bedrukte voetballen worden eigenlijk wel het hele jaar door bij ons besteld. Een bedrukte voetbal met logo is dan ook een product dat vaak bij een specifieke doelgroep zeer effectief is. Wist u dat we ook recreatie voetballen, professionele wedstrijdballen en trainingsballen hebben? Wanneer wij de ballen bedrukken wordt de levertijd iets langer, maar ook dan hebben wij een snelle levering. De levertijd van onbedrukte ballen en andere onbedrukte relatiegeschenken is meestal circa 3 dagen na ontvangst van de betaling.

Waarom de bedrukte ballen bij Allgifts.nl bestellen?

Wij hebben een snelle levering van ballen, een ruim assortiment, relatief goedkope ballen met een uitstekende kwaliteit.. Daarnaast kunt u van ons een gratis sample en digitale drukproef van de ballen ontvangen. Indien u op zoek bent naar een specifieke bal en u kunt deze niet in onze shop vinden, kunnen we samen een custom made voetbal realiseren. Geef ons dan de wensen door van de bal die u zoekt, zoals afmetingen, aantal lagen, ontwerp en materiaal. Wij kunnen het ongetwijfeld tegen een lage prijs leveren. Totaal iets anders dan een standaard bal? Wij hebben ook een hover voetbal voor binnen én buiten..

Gratis logoservice

Vindt u het lastig om een juist artwork aan te leveren? Wij helpen u graag – gratis – verder. Ook kunnen wij met u meedenken over het ontwerp. Laat dat maar aan onze grafisch vormgevers over!

8.9

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2020 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen award