Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Tassen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Aantal panelen
Maat bal
Ga naar de producten ()
2 producten

Waarom volleyballen met logo?

We begrijpen het, waarom zou u volleyballen bedrukken? Oftewel: hoe zou u de sportitems in gaan zetten? Easy. Er zijn legio mogelijkheden, situaties en doeleinden waarin bedrukte volleyballen van pas komen. Stel.. U bent een onderwijsinstelling en doet jaarlijks mee aan een landelijke volleybalwedstrijd. Dan wilt u toch professionaliteit uitstralen? Of misschien eerst wel aandacht vragen voor het team, daarvoor is promotie nodig! Door bedrukte volleyballen uit te delen, realiseert u op ludieke manier naamsbekendheid. Ook leuk om op deze manier aandacht te vragen als u nog sponsoren nodig heeft. Natuurlijk kunt u de volleyballen bedrukken met uw logo, maar een prikkelende tekst behoort ook tot de opties.

Bedrukte trand volleyballen!

De meest bekende variant op zaalvolleybal, is strandvolleybal. Hierbij wordt vaak een iets zwaardere en zachtere bal gebruikt dan in de zaal. De PU foam strandvolleybal, maat 5, leent zich hier perfect voor. De volleyballen bedrukken wordt veel gedaan door (recreatieteams van) campings, om gezamenlijke activiteiten mee te ondernemen of om in te zetten als merchandise artikel voor in de campingwinkel.  

Volleyballen met logo als sponsoring   

Een andere invalshoek van volleyballen met logo bedrukken, kan zijn dat u als sponsor van een volleybaltoernooi uw naam op de ballen drukt en deze ballen ter gebruik aanbiedt. Win-win (cliché, maar waar).

Gratis sample

Natuurlijk wilt u weten wat u over het net werpt. Daarom kunt u bij ons een gratis sample aanvragen (die wij graag betalen als er een bestelling uit voortkomt). U kunt zo o.a. de grootte, het materiaal, het gewicht en de kleur van het product beoordelen. Wilt u weten hoe uw volleyballen met logo eruit komen te zien? Daarvoor maken wij gratis een digitale drukproef voor u op, die wij u per mail sturen. Bent u er al over uit welke ballen het gaan worden? Scoren maar!

9.1
1698 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999