Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Ga naar de producten ()

Plastic ballen met logo, waarom?

Waarom zou u plastic ballen bedrukken? Het antwoord is heel simpel. Plastic voetballen zijn enorm in trek als promotioneel artikel, vooral onder de jongere doelgroep. En dan hebben we het over kids! Want plastic ballen zijn lichtgewicht en klein van formaat. Zo hebben we ballen met een diameter van 10 centimeter, 16 centimeter en 22 centimeter. De meeste ballen leveren wij opgeblazen, zodat u daar zelf geen werk meer aan heeft. Onwijs leuk om uit te delen op een kinderevenement, als beloning aan het eind van de wandel4daagse, tijdens een sportdag of open dag of als welkomscadeautje bij de BSO. Genoeg mogelijkheden om plastic ballen met logo in te zetten.

Dit zijn de mogelijkheden als u voor bedrukte plastic ballen gaat!

Er zijn bij ons legio opties om uw ballen te voorzien van uw logo en/of tekst. Drukposities variëren bij Allgifts.nl van 1 tot 12 posities en van bedrukking in 1 kleur tot full colour bedrukking. Bijzondere druktechnieken zijn de rondom druk en de strooidruk. Strooidruk betekent dat we één patroon tot wel 10 keer herhalen op de bal. Dus hoe de bal dan ook op het gras, of op straat, ligt.. Uw opdruk wordt altijd opgemerkt. Onthoud: ook al is het in de eerste instantie een relatiegeschenk voor kinderen, ook bij de ouders van de kids gaat u opvallen met bedrukte plastic ballen.

Custom made ballen   

Zit uw favoriete kleur niet bij de basiskleuren die we aanbieden? U kunt er ook voor kiezen een product op maat te laten maken. Uw eigen afmeting, kleuren, bedrukking, gewicht.. Custom made voetballen bieden dan de oplossing. Wij helpen u graag verder bij het samenstellen van uw favoriete product!

20 jaar marktervaring

Met 20 jaar marktervaring kunnen we u garanderen dat we de beste kennis in huis hebben om toppers van plastic ballen met logo te leveren!

8.8
1967 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999