Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Ga naar de producten ()
Reset filters

Plastic ballen bedrukken: plezier en zichtbaarheid 

Op zoek naar een leuke en effectieve manier om jouw merk te promoten? Plastic ballen bedrukken bij Allgifts is het antwoord! Of het nu gaat om een evenement, een sportdag of een schoolactiviteit, bedrukte plastic ballen zijn een geweldige manier om je merk op een speelse wijze onder de aandacht te brengen. Wij bieden een breed assortiment aan plastic ballen, zodat er voor elke huisstijl een keuze is.  

Bij Allgifts, met meer dan 20 jaar ervaring in promotionele artikelen en relatiegeschenken, staan we garant voor kwaliteit. Profiteer van onze snelle levering, gratis verzending en gratis sample en drukproef. Onze hoge klanttevredenheid schetst een beeld van onze betrokkenheid bij het leveren van de beste producten en service. 

Plastic ballen met logo: een bal vol mogelijkheden 

Een plastic bal met logo is niet zomaar een bal, het is een wendbaar reclamebord. Een bal laten bedrukken verhoogt de zichtbaarheid van jouw merk. Kies uit verschillende soorten ballen en diameters, perfect voor elk type evenement of activiteit. Ballen laten bedrukken kan op verschillende manieren, waardoor jouw merk altijd in het oog springt, of het nu op het speelveld of in de tuin is. Zo kun je kiezen voor een opvallende full colour bedrukking of een subtiel logo.   

Bedrukte ballen zijn de ideale manier om je merk te promoten bij een jong en energiek publiek. Van een eenvoudig logo tot een volledige opdruk, wij helpen je om een opvallend en effectief promotiemiddel te creëren. Met een simpele klik kun je een offerte aanvragen of het product direct toevoegen aan je winkelmandje.  

Ontdek gerelateerde categorieën: verschillende soorten ballen 

Custom made voetballen 

Voor sportevenementen en teambuilding activiteiten, bekijk onze bedrukte custom made voetballen. Bedruk ze met jouw logo en maak van elk spel een unieke ervaring.  

Volleyballen 

Onze volleyballen met bedrukking zijn perfect voor strandactiviteiten of sportdagen. Personaliseer ze met jouw merk voor een blijvende indruk. 

Voetballen 

Naast custom made opties, bieden wij ook standaard bedrukte voetballen aan. Ideaal voor lokale sportclubs, scholen of als giveaway bij sportevenementen. 

Bij Allgifts combineren we plezier met functionaliteit. Onze plastic ballen met opdruk, samen met onze andere sport gerelateerde producten, bieden een unieke kans om jouw merk op een leuke en effectieve manier te promoten. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment aan sportartikelen en laat je merk opvallen met Allgifts! 

 

 

9
2058 Beoordelingen
9 Op basis van 2058 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999