+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Telefoon & Tablet accessoires

(609)

Telefoon & Tablet accessoires bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte telefoon & tablet accessoires relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals telefoon & tablet accessoires bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk telefoon & tablet accessoires met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 461 klanten

Slim mediahouder bedrukken

v.a. € 0,35

Mini VR-bril bedrukken

v.a. € 1,36

Bankpashouder bedrukken

v.a. € 0,09

Kaarthouder bedrukken

v.a. € 0,14

Telefoon & tablet accessoires

Welkom op de categoriepagina van de telefoon en tablet accessoires van Allgifts.nl. Sinds de opmars van de smartphones, tablets en iPads komen er steeds meer relatiegeschenken op de markt die hierop inspelen. De keuze is enorm hierin voor dit populaire relatiegeschenk.

Telefoon & tablet accessoires bedrukken

Wij kunnen de telefoon en tablet accessoires bedrukken met uw logo of tekst. U kunt de meerprijs eenvoudig uitrekenen op onze site bij de artikelinformatie. Zo krijgt u een totaalbeeld van wat de kosten zijn voor uw marketingactie. De drukkosten van de telefoon en tablet artikelen bedrukken zijn minimaal, wij bieden een heel scherp tarief omdat wij een heel groot assortiment hebben en vele bestellingen, u profiteert daarvan en kunt tegen een goedkoop tarief uw artikel bij ons laten bedrukken.

Telefoon & tablet accessoires met logo

Telefoonartikelen worden uiteraard gebruikt door kantoorpersoneel. Indien u een bedrukt telefoonartikel bestelt, bestaat er een grote kans dat uw artikel terugkomt bij uw klant op het bureau. Uw logo of tekst is zo altijd in beeld. Denk aan een mobiele telefoonhouder als relatiegeschenk of een powerbank oplaadsysteem met uw logo.

U kunt de bedrukte telefoon- en tabletproducten eenvoudig bestellen met maar een paar drukken op de knop. Wij hebben het u zo makkelijk mogelijk gemaakt en na uw bestelling kunt u ook de order live volgen via ons order tracking systeem. Onze klantenservice zal u continu op de hoogte houden over de status van uw opdracht bij ons en u ontvangt uw relatiegeschenken razendsnel na het plaatsen van uw bestelling. Kortom, wilt u bedrukte telefoon & tablet accessoires bestellen, laat u zich dan verrassen door onze geweldige service!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster