Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bandana's bedrukken

Ze kunnen hip zijn, maar ook een hoop warme bieden. Je kunt bandana's bedrukken in alle kleuren van de regenboog. Dit soort hofddeksels hebben vaak een redelijk groot drukoppervlak en daardoor kun je dus uitstekend opvallen. Toch een ander hoofddeksel? Onze petten zijn ook harlopers! Meer weten over het bedrukken en selecteren van de juiste petten? Bekijk onze petten adviespagina!

Bandana's

Ideaal voor sportclubs: een bedrukte bandana! Vooral tijdens het trainen is een bandana ideaal. Bij warm weer zorgt het ervoor dat u beschermd wordt tegen de zon en dat het zweet niet in uw ogen loopt. Bij kouder weer is een bandana verwarmend. En voeg daaraan nog eens een logo toe, waarmee u uw bedrijf extra op laat vallen: dan is het helemaal perfect! Stelt u zich eens voor, een hardloopwedstrijd waarbij u bandana's bedrukt met uw logo uitdeelt? Een origineel relatiegeschenk of promotieartikel, waarmee u extra opvalt. Behalve bandana's hebben wij ook multipurpose headscarfs in ons assortiment.

Bedrukte bandana's

Bij allgifts.nl kunt u bandana's bedrukken laten met uw eigen logo of een leuke opdruk, maar u kunt ze ook onbedrukt bestellen. Bij de bedrukte variant moet u uiteraard rekening houden met een iets langere levertijd. Alle producten die wij verkopen, zijn van zeer hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over het bedrukken van bandana's of wilt u een specifieke offerte aanvragen? Neem contact met ons op via 038-760 1900 of verkoop@allgifts.nl.

0
0 Beoordelingen
0 Op basis van 0 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999