I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.nl
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.3
1.6
-
Kleur
Toon alles
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

5 producten Sorteren op:
4.4 door 18 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Vrolijke zonnekleppen

Zonnekleppen zijn tegenwoordig ontzettend hip. Dit komt omdat ze te bestellen zijn in veel verschillende vrolijke kleuren. Ze worden gedragen door zowel jong als oud, omdat ze erg functioneel zijn. Bestel vrolijke zonnekleppen voor uw relaties of partners. Een functioneel geschenk waar uw relatie écht iets aan heeft. Daarnaast gaat uw relatie, doelgroep of partner erg stijlvol over straat.

Zonneklep bedrukken

U kunt ervoor kiezen om een zonneklep te bedrukken. Dit kan gedaan worden met uw logo of bedrijfsnaam. Tevens kan de zonneklep ook onbedrukt geleverd worden. Voor een optimaal resultaat van uw promotionele weggeefactie raadt Allgifts.nl aan om de zonnekleppen wel te voorzien van een bedrukking, omdat uw relatie uw bedrijf langer zal onthouden wanneer de zonneklep bedrukt is. De bedrukking wordt volledig naar uw wensen uitgevoerd. U hoeft alleen maar uw logo te uploaden op onze site, wij regelen de rest!

Bedrukte zonneklep

Een bedrukte zonneklep zorgt niet alleen voor een lange herinnering bij uw relaties, ook de omstanders zullen herinnerd worden aan uw bedrijf bij het zien van de zonneklep. Het is effectief om de zonnekleppen op een passende manier uit te delen, bijvoorbeeld op het strand, waar mensen absoluut de behoefte hebben aan een zonneklep die hun het hoofd koel houdt.

Snel en gemakkelijk bestellen

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.
 

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts.nl

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award