+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Jamie Oliver

(12)

De bekende topkok Jamie Oliver, ook wel de 'Naked Chef' genoemd, biedt een prachtig assortiment kookproducten. Van desgin gecombineerd met een goede kwaliteit wordt koken nog leuker! Natuurlijk zijn deze producten ook te bedrukken. Hiermee vallen de relatiegeschenken van Jamie Oliver altijd in de smaak!

Jamie Oliver bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte jamie oliver relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals jamie oliver bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk jamie oliver met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 32 klanten

Bedrukte Jamie Oliver mogelijkheden

Voor het bedrukken van Jamie Oliver relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Jamie Oliver bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Jamie Oliver bestellen. Let op! Bedrukte Jamie Oliver hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Jamie Oliver bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Jamie Oliver bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Jamie Oliver bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Jamie Oliver (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Jamie Oliver relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster