+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Papermate

(5)

Zoekt u voor uw relatie een low-budget geschenk, dan zijn de producten van Papermate iets voor uw bedrijf. Papermate heeft namelijk kwalitatief goede plastic pennen in haar assortiment. U geeft uw relatie een functioneel geschenk. Het geschenk wordt veel gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de herinnering aan uw bedrijf groot is.

Papermate bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte papermate relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals papermate bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk papermate met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 8 klanten

Bedrukte Papermate mogelijkheden

Voor het bedrukken van Papermate relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Papermate bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Papermate bestellen. Let op! Bedrukte Papermate hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Papermate bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Papermate bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Papermate bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Papermate (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Papermate relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster