Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Tassen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
1 producten
Loading...
.
Mini Ritter Sport bedrukken
Mini Ritter Sport
  • Vanaf 500 stuks
  • Inclusief bedrukking
v.a. 0,66
Bekijken

Vierkante chocolade

Chocolade, wie is er niet gek op? Dat legendarische Ritter Sport vierkant is qua design, dat weten we eigenlijk wel. Maar, waar komt dat eigenlijk vandaan? De vrouw van Alfred Ritter (Clara) had het briljante idee dat het goed zou zijn om chocolade de ontwikkelen die je mee kon nemen in je jas, zonder dat het zou breken. En zo geschiedde in 1932, vierkante Ritter Sport repen waren geboren. Vierkant, makkelijk, lekker.

Is alleen Ritter Sport vierkant?

De vierkante vorm van chocolade is uniek in zijn soort. We krijgen vaak de vraag of we ook vierkante chocolade van Milka hebben, maar dat is helaas niet mogelijk. In juli 2020 is door namelijk de zgn. Duits Zwitserse chocoladeoorlog ten einde gekomen. Milka mocht geen vierkante chocoladerepen meer verkopen. En daarmee is dus echte alleen Ritter Sport vierkant. 'Maar jullie verkopen ook Napolitain vierkante chocolade, hoe zit dat dan?' Dat zijn geen repen, maar kleine, losse chocolaatjes. De repen zijn dusdanig herkenbaar voor het merk, alleen de repen van Ritter Sport vierkant van vorm mogen zijn!

Ritter Sport chocolade bedrukken

Het lekkere, uh... leuke is dat je wel je eigen Ritter Sport vierkante chocolade bedrukken kunt! Of eigenlijk, het kartonnen doosje ervan. Heb jij al een idee waar je deze chocolade wilt uitdelen? Wij hebben in ieder geval heel veel goede ideeën voor je. Hoe professioneel ziet het eruit als je als horecaonderneming zo'n chique chocolaatje bij de koffie serveert? Valt ongetwijfeld goed in de smaak. Of op die belangrijke beurs waar je jaarlijks op staat: een onwijs grote glazen schaal of pot gevuld met de wereld van jouw bedrukte chocolade! Misschien kun je er wel een leuke prijsvraag van maken: 'Raad hoeveel Ritter Sport chocolaatjes in deze schaal zitten en win ...'. Of misschien heb je wel een evenementenbedrijf waar deelnemers na afloop naborrelen. Die kunnen vast iets zoets en hartigs gebruiken na al hun inspanningen.

Snoep doet 't goed

Chocolade niet je ding, maar etenswaren van bekende merken wel? Andere klanten van ons worden ook warm van Pringles, Smint, King pepermunt en Mentos. Dat snoep het goed doet, hoor je misschien niet dagelijks. Over het algemeen niet goed voor je tanden, maar het roept wel positieve reacties op als je het uitdeelt. Scoren met snoep is nou eenmaal slim. Een hartige snack aan het eind van een beursdag, een fris pepermuntje in de spits net na je bakkie koffie... Ben jij er al over uit wat jij uit gaan delen?

Wij helpen met jouw bedrukking

Vind je het idee van chocolade bedrukken super tof, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het aanleveren of ontwerpen van de bedrukking? Onze vormgevers staan te popelen om toffe ontwerpen voor je te maken of jouw niet-gevectoriseerde artwork om te zetten naar een bruikbaar drukbestand. Laat het ons weten, wij helpen jou graag om je merk nog beter onder de aandacht te brengen!

9
1727 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999