+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Toppoint

(85)

Voor balpennen in allerlei kleuren, soorten en maten bent u bij Toppoint aan het juiste adres. De balpennen worden precies aan de huisstijl van uw bedrijf aangepast, zodat u een passend geschenk heeft. Kortom; een passende pen voor iedere organisatie.

Toppoint bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte toppoint relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals toppoint bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk toppoint met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 60 klanten

Bedrukte Toppoint mogelijkheden

Voor het bedrukken van Toppoint relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Toppoint bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Toppoint bestellen. Let op! Bedrukte Toppoint hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Toppoint bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Toppoint bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Toppoint bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Toppoint (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Toppoint relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster