+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Tijd & Weer

(120)

..

Tijd & Weer bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte tijd & weer relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals tijd & weer bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk tijd & weer met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 271 klanten

Wandklok bedrukken

v.a. € 13,11

Weerstation bedrukken

v.a. € 19,18

Weerstation bedrukken

v.a. € 8,84

Stationsklok bedrukken

v.a. € 15,54

Bureauklok bedrukken

v.a. € 2,68

Wandklok bedrukken

v.a. € 3,74

Thermometer bedrukken

v.a. € 1,21

Weerstation bedrukken

v.a. € 12,44

Wandklok bedrukken

v.a. € 4,99

Wandklok bedrukken

v.a. € 10,81

Klokje bedrukken

v.a. € 3,12

Weerstation bedrukken

v.a. € 40,87

Tijd & Weer

Bij allgifts.nl vindt u een zeer groot aanbod aan diverse relatiegeschenken. In deze categorie, "Tijd & Weer", hebben we voor u alle producten verzameld die met de weersomstandigheden of tijd en datum te maken hebben. U kunt daarbij denken aan agenda's, bureauklokken, horloges, kalenders, paraplu's, wekkers en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij de producten uit deze categorie??n allemaal voor u laten bedrukken. Wilt u advies over welke drukopties er zijn voor het product dat u wilt bestellen? Of wilt u een gedetailleerde offerte, omdat u bijvoorbeeld een groot aantal producten wilt bestellen? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via 0529 ??? 428 024 of verkoop@allgifts.nl.

Relatiegeschenken in de categorie "Tijd & Weer"

Sommige bedrijven doen er alles aan om het hun klanten naar de zin te maken. En dat juichen wij toe! Zo kunt u bijvoorbeeld een ludieke actie verzinnen die te maken heeft met de weersinvloeden in Nederland. En als u er zeker van wilt zijn dat de bezoekers aan uw evenement het helemaal drooghouden, dan kunt u bijvoorbeeld een paraplu laten bedrukken met uw logo. Ook vindt u bij allgifts.nl in de categorie Tijd & Weer nuttige cadeaus voor bijvoorbeeld uw medewerkers of klanten: een agenda, horloge, kalender of klok. Al deze producten kunnen wij voor u bedrukken met uw logo of boodschap.

Waarom kiezen voor allgifts.nl?

Bij allgifts.nl vindt u een zeer groot aanbod aan relatiegeschenken. In ons brede en diepe assortiment zit er altijd wel een geschenk bij dat bij uw en uw bedrijf past! U krijgt van ons een gratis digitale drukproef, zodat u kunt zien hoe uw product eruit komt te zien. Bovendien zijn de start- en instelkosten bij ons altijd gratis. Online uw orderstatus inzien en zonder account bestellen: bestellen bij allgifts.nl is gewoon ontzettend makkelijk!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster