+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Fotolijsten

(7)

..

Fotolijsten bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte fotolijsten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals fotolijsten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk fotolijsten met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 59 klanten

Fotolijsten bedrukken met logo

Geen enkel cadeau is zo geliefd als de fotolijst. De kiekjes van vakanties, bedrijfsuitjes, borrels en verjaardagen worden niet voor niets zorgvuldig bewaard. De lucky shots die in de fotolijstjes mogen verschijnen worden altijd zorgvuldig uitgezocht en netjes in de woonkamer neergezet. Fotolijstjes kunnen tevens uw kantoor een persoonlijk tintje geven. Allgifts.nl verkoopt fotolijsten in alle soorten en maten. Fotolijsten bedrukken is bovendien geen enkel probleem voor Allgifts, de specialist in relatiegeschenken. Naast fotolijsten verkopen wij tevens hele leuke en stijlvolle fotoalbums. Neem eens een kijkje in het complete assortiment!

Bedrukte fotolijstjes

Hoe bereikt u het hart van uw zakenrelaties en collega’s? Juist, door ze iets te geven waarmee ze hun meest dierbare herinneringen kunnen tentoonstellen. Door naar foto’s te kijken worden ze telkens weer herinnerd aan hun geliefden of aan leuke momenten. En natuurlijk ook aan de leuke fotolijst, die ze van u hebben gekregen! Bij Allgifts kunt u tevens fotolijsten bedrukken met logo, zodat uw relaties en werknemers ook nog eens aan uw bedrijf worden herinnerd. In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel fotolijsten bedrukken met u afbeelding of tekst, zodat u uw relaties en werknemers van een gedenkwaardig geschenk kunt voorzien!

Ruim aanbod

Kunt u kiezen uit al die leuke fotolijstjes van Allgifts? Wij vinden het moeilijk. Een fotolijstje met klok, houten fotolijstjes, een fotokubus, een weerstation met fotolijst… De keuze is reuze! En dan kunt u ook nog eens de fotolijsten bedrukken met logo! Wist u dat u naast fotolijsten ook allerlei andere relatiegeschenken kunt laten bedrukken bij Allgifts? Wij hebben meer dan 60.000 artikelen in ons assortiment! Kijk snel eens rond op onze website of laat vandaag nog uw fotolijsten bedrukken met uw logo!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster