I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
2.4
4.7
-
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Toon alles
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

Fotolijsten bedrukken met logo

Geen enkel cadeau is zo geliefd als de fotolijst. De kiekjes van vakanties, bedrijfsuitjes, borrels en verjaardagen worden niet voor niets zorgvuldig bewaard. De lucky shots die in de fotolijstjes mogen verschijnen worden altijd zorgvuldig uitgezocht en netjes in de woonkamer neergezet. Fotolijstjes kunnen tevens uw kantoor een persoonlijk tintje geven. Allgifts.nl verkoopt fotolijsten in alle soorten en maten. Fotolijsten bedrukken is bovendien geen enkel probleem voor Allgifts, de specialist in relatiegeschenken. Naast fotolijsten verkopen wij tevens hele leuke en stijlvolle fotoalbums. Neem eens een kijkje in het complete assortiment!

Bedrukte fotolijstjes

Hoe bereikt u het hart van uw zakenrelaties en collega’s? Juist, door ze iets te geven waarmee ze hun meest dierbare herinneringen kunnen tentoonstellen. Door naar foto’s te kijken worden ze telkens weer herinnerd aan hun geliefden of aan leuke momenten. En natuurlijk ook aan de leuke fotolijst, die ze van u hebben gekregen! Bij Allgifts kunt u tevens fotolijsten bedrukken met logo, zodat uw relaties en werknemers ook nog eens aan uw bedrijf worden herinnerd. In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel fotolijsten bedrukken met u afbeelding of tekst, zodat u uw relaties en werknemers van een gedenkwaardig geschenk kunt voorzien!

Ruim aanbod

Kunt u kiezen uit al die leuke fotolijstjes van Allgifts? Wij vinden het moeilijk. Een fotolijstje met klok, houten fotolijstjes, een fotokubus, een weerstation met fotolijst… De keuze is reuze! En dan kunt u ook nog eens de fotolijsten bedrukken met logo! Wist u dat u naast fotolijsten ook allerlei andere relatiegeschenken kunt laten bedrukken bij Allgifts? Wij hebben meer dan 60.000 artikelen in ons assortiment! Kijk snel eens rond op onze website of laat vandaag nog uw fotolijsten bedrukken met uw logo!

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award