+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Waterflessen

(15)

Waterflessen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte waterflessen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals waterflessen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk waterflessen met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 11 klanten

Waterfles

Een waterfles komt altijd goed van pas. Onderweg, op school of op kantoor, iedereen die regelmatig onderweg is heeft belang bij een waterfles. Vooral in de zomer is het heerlijk om op ieder moment van de dag even een slok water te kunnen drinken. Uw relaties denken daar precies zo over! Laat daarom waterflessen bedrukken voor uw relaties.

Waterflessen bedrukken

Het is bij Allgifts.nl mogelijk om de waterfles te bedrukken voor uw relaties. Op die manier heeft niet alleen uw relatie een langere herinnering aan uw bedrijf, maar zullen ook omstanders kennismaken met, of herinnerd worden aan uw bedrijf. U vangt dus meerdere vliegen in één klap. Alle waterflessen in ons assortiment kunnen zowel bedrukt als onbedrukt bij u afgeleverd worden.

Bedrukte waterflessen

Een bedrukte waterfles werkt effectief en is functioneel. Uw relatie heeft dus écht iets aan dit geschenk. De flessen worden het hele jaar door gebruikt, maar vooral in de zomer. Onze waterflessen zijn in allerlei vrolijke kleuren verkrijgbaar. Dit maakt ze geschikt om in iedere tijd van het jaar uit te delen.

Bestel uw geschenk

Bestel uw geschenk snel en gemakkelijk zelf op onze website. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster