+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

20 jaar marktervaring

Online orderstatus

Gratis sample

Digitale drukproef vooraf

Gratis logoservice

USB sticks

(225)

Wanneer uw geheugen vol zit, neemt de USB stick het van u over. Handig! Om u een handje te helpen bij het maken van een keuze geven we de populairste USB stick: Met stip op nummer 1: De Techmate USB 380481.

USB sticks bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte usb sticks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb sticks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb sticks met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 351 klanten

Tip!
Key USB 2GB bedrukken

v.a. € 4,36

Techmate USB 2GB bedrukken

v.a. € 3,98

USB pen 4 GB bedrukken

v.a. € 5,81

Key USB 4GB bedrukken

v.a. € 4,61

TWISTER bedrukken

Offerte opvragen

USBRACE bedrukken

Offerte opvragen

CUSTOM bedrukken

Offerte opvragen

STONE bedrukken

Offerte opvragen

CLASSIC bedrukken

Offerte opvragen

PANTUNE bedrukken

Offerte opvragen

ORIGINAL USB PEOPLE bedrukken

Offerte opvragen

SLIMLINE I bedrukken

Offerte opvragen

MINI TWISTER bedrukken

Offerte opvragen

ALU MINI 2 bedrukken

Offerte opvragen

SLIMLINE III bedrukken

Offerte opvragen

IGNITION bedrukken

Offerte opvragen

CHAIN USB bedrukken

Offerte opvragen

CHAIN USB LEATHER bedrukken

Offerte opvragen

CHAIN USB 3D bedrukken

Offerte opvragen

FLASH LOCK bedrukken

Offerte opvragen

PRECIOUS FLASH bedrukken

Offerte opvragen

MERCURY bedrukken

Offerte opvragen

SEAMLESS bedrukken

Offerte opvragen

USB-sticks bedrukken

Kunt u zich voorstellen dat u geen gebruik meer gaat of kunt maken van de USB-stick? Nee, wij ook niet. De geheugenstick die dient als extern opslagmedium voor de computer. O zo gemakkelijk voor het overzetten van bestanden van de ene naar de andere computer of tablet. Bovendien draagt een USB-stick bij aan duurzaamheid, wegens de lange gebruiksduur.

Bedrukte USB-sticks

Wilt u uw bedrijf of merk eens extra onder de aandacht brengen? Dan is de bedrukte USB-stick een prachtig relatiegeschenk of promotioneel artikel. Wij bedrukken de USB-sticks met uw logo, tekst, slogan of afbeelding. Natuurlijk is het ook mogelijk om onbedrukte USB-sticks te bestellen. Wij hebben een ruime keuze uit bijna 350 verschillende USB-sticks!

USB-stick als promotieartikel

U kunt uw medewerkers, klanten en andere zakenrelaties een USB-stick cadeau doen als blijk van waardering. Maar de USB-stick dient zich ook uitstekend als promotioneel artikel op bijvoorbeeld een beurs, open dag of evenement. Bedrukt met uw reclame, komt uw USB-stick overal. Dat is pas gemakkelijk reclame maken. Wilt u geen standaard uitvoering? Wij hebben opvallende USB-sticks in ons assortiment, zoals een USB in de vorm van een goudstaaf, in creditcard formaat, een houten, leren of kartonnen stick of een USB-armband. Wilt u een volledig gepersonaliseerd artikel? Allgifts.nl kan draagt ook zorg voor uw custom made USB-stick. Of u nu zelf wilt ontwerpen of als u liever onze creatieve vormgevers hun gang laat gaan.. Bij Allgifts.nl kan het!

Online bestellen

Gaat u de USB-stick gebruiken als promotioneel artikel of als relatiegeschenk voor klanten of werknemers? Bestel dan snel en eenvoudig online: www.allgifts.nl. ??w leverancier voor relatiegeschenken met jarenlange ervaring. Komt u er onverhoopt toch niet uit of wilt u de prijs weten van een product op aanvraag? Neemt u dan contact op met verkoop@allgifts.nl of chat met ????n van onze medewerkers van de verkoopafdeling.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster