+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

USB sticks

(201)

Wanneer uw geheugen vol zit, neemt de USB stick het van u over. Handig! Om u een handje te helpen bij het maken van een keuze geven we de populairste USB stick: Met stip op nummer 1: De Techmate USB 380481.

USB sticks bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte usb sticks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb sticks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb sticks met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 326 klanten

USB-sticks bedrukken

Kunt u zich voorstellen dat u geen gebruik meer gaat of kunt maken van de USB-stick? Nee, wij ook niet. De geheugenstick die dient als extern opslagmedium voor de computer. O zo gemakkelijk voor het overzetten van bestanden van de ene naar de andere computer of tablet. Bovendien draagt een USB-stick bij aan duurzaamheid, wegens de lange gebruiksduur.

Bedrukte USB-sticks

Wilt u uw bedrijf of merk eens extra onder de aandacht brengen? Dan is de bedrukte USB-stick een prachtig relatiegeschenk of promotioneel artikel. Wij bedrukken de USB-sticks met uw logo, tekst, slogan of afbeelding. Natuurlijk is het ook mogelijk om onbedrukte USB-sticks te bestellen. Wij hebben een ruime keuze uit bijna 350 verschillende USB-sticks!

USB-stick als promotieartikel

U kunt uw medewerkers, klanten en andere zakenrelaties een USB-stick cadeau doen als blijk van waardering. Maar de USB-stick dient zich ook uitstekend als promotioneel artikel op bijvoorbeeld een beurs, open dag of evenement. Bedrukt met uw reclame, komt uw USB-stick overal. Dat is pas gemakkelijk reclame maken. Wilt u geen standaard uitvoering? Wij hebben opvallende USB-sticks in ons assortiment, zoals een USB in de vorm van een goudstaaf, in creditcard formaat, een houten, leren of kartonnen stick of een USB-armband. Wilt u een volledig gepersonaliseerd artikel? Allgifts.nl kan draagt ook zorg voor uw custom made USB-stick. Of u nu zelf wilt ontwerpen of als u liever onze creatieve vormgevers hun gang laat gaan.. Bij Allgifts.nl kan het!

Online bestellen

Gaat u de USB-stick gebruiken als promotioneel artikel of als relatiegeschenk voor klanten of werknemers? Bestel dan snel en eenvoudig online: www.allgifts.nl. ??w leverancier voor relatiegeschenken met jarenlange ervaring. Komt u er onverhoopt toch niet uit of wilt u de prijs weten van een product op aanvraag? Neemt u dan contact op met verkoop@allgifts.nl of chat met ????n van onze medewerkers van de verkoopafdeling.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster