+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

USB sticks

(128)

Wanneer uw geheugen vol zit, neemt de USB stick het van u over. Handig! Bij Allgifts.nl heeft u de keuze uit diverse vormen, verschillende geheugens. Voor elk einddoel en budget een passende stick.

USB sticks bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte usb sticks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb sticks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb sticks met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 228 klanten

USB-sticks bedrukken

Kunt u zich voorstellen dat u geen gebruik meer gaat of kunt maken van USB-sticks? Nee, wij ook niet. De geheugenstick die dient als extern opslagmedium voor de computer. O zo gemakkelijk voor het overzetten van bestanden van de ene naar de andere computer of tablet. Bovendien draagt een USB-stick bij aan duurzaamheid, wegens de lange gebruiksduur. Wilt u nou ook een duurzaam resultaat voor uw naamsbekendheid? Dan kiest u voor USB-sticks bedrukken!

Bedrukte USB-sticks

Wilt u uw bedrijf of merk eens extra onder de aandacht brengen? Dan zijn bedrukte USB-sticks prachtige relatiegeschenken of promotionele artikelen. Wij bedrukken USB-sticks met uw logo, tekst, slogan of afbeelding. Natuurlijk is het ook mogelijk om onbedrukte USB-sticks te bestellen. Leuk om uit te delen op evenementen om de aandacht te trekken van uw doelgroep!

USB-sticks als promotieartikel

U kunt uw medewerkers, klanten en andere zakenrelaties een USB-stick cadeau doen als blijk van waardering. Maar de USB-stick dient zich ook uitstekend als promotioneel artikel op bijvoorbeeld een beurs, open dag of evenement. Bedrukt met uw reclame, komt uw USB-stick overal. Dat is pas gemakkelijk reclame maken. Wilt u geen standaard uitvoering? Wij hebben opvallende USB-sticks in ons assortiment, zoals een USB-stick in creditcard formaat, een houten, verwerkt in een pen, leren of kartonnen stick of een USB-armband. Wilt u een volledig gepersonaliseerd artikel? Allgifts.nl kan draagt ook zorg voor uw custom made USB-stick. Of u nu zelf wilt ontwerpen of als u liever onze creatieve vormgevers hun gang laat gaan.. Bij Allgifts.nl kan het!

Online bestellen

Gaat u de USB-sticks met logo gebruiken als promotioneel artikel of als relatiegeschenk voor klanten of werknemers? Bestel dan snel en eenvoudig online. Al onze prijzen zijn transparant. Wist u dat u zelf online uw offerte kunt downloaden? Ook als usb-sticks bedrukken berekend moet worden, kunt u dit eenvoudig zelf berekenen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster