+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Kerstartikelen

(86)

De kerstdagen staan voor warmte en liefde. Draag uw waardering naar uw klanten en relaties uit met een mooie kerstartikelen. Een leuke kerstmok voor de creatieve doelgroep of een mooie kerstbal in geschenkverpakking.

Kerstartikelen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte kerstartikelen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kerstartikelen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kerstartikelen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 163 klanten

Kaarsje in glas bedrukken

v.a. € 0,45

Kerstsok bedrukken

v.a. € 0,30

Kersttheelichtje bedrukken

v.a. € 2,69

Sneeuwpopset bedrukken

v.a. € 2,60

Theepot met trui bedrukken

v.a. € 6,25

Warmwaterkruik bedrukken

v.a. € 4,13

Kerstartikelen bedrukken

De Kerst. Een gezellige tijd in het jaar waar uw relatie samenkomt met zijn of haar familie. Tevens een tijd vol met mooie geschenken voor elkaar. Een mooi kerstgeschenk van uw kant kan dan natuurlijk niet ontbreken. Laat daarom kerstartikelen bedrukken. Dit kan een low-budget geschenk zijn, maar ook een exclusiever geschenk. Welk kerstgeschenk u ook zoekt voor uw relatie, Allgifts.nl heeft gegarandeerd een geschenk dat past bij u en uw bedrijf.

Bedrukte kerstartikelen

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met kerstartikelen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de kerstaccessoires worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle kerstartikelen zijn ook onbedrukt te bestellen.

Kerstartikelen voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment kerstartikelen. De accessoires zijn te bestellen in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een kerstartikel die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kiest u voor dit gezellige kaarsje in glas of gaat uw voorkeur uit naar een kerstbal.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster