Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kerstballen

Wat is meer toepasselijk tijdens de kerstdagen dan kerstballen bedrukken? Dit kun je doen als aardigheidje, als weggever, maar ook als kleine toevoeging in combinatie met kerstgeschenken bedrukken. Zie jij het al voor je? Een mooie, opgetuigde kerstboom in het huis van je relatie, met daarin opvallend joúw bedrukte kerstbal. Zeker weten dat je op de meest positieve manier blijft hangen!

1 producten

Kerstballen met logo: een originele weggever

Wish them a very merry Christmas! Kerstballen bedrukken is superleuk als geschenk en natuurlijk een must voor de kerstdagen. Het is een leuke weggever voor bijvoorbeeld acties, maar ook als onderdeel van het kerstpakket is kerstballen bedrukken een prachtig idee. Je relatie of klant zal steeds weer aan jou herinnerd worden, en positief ook! Wanneer hij de kerstboom optuigt of wanneer hij de balletjes gewoon als losse decoratie gebruikt. Want deze kerstballen zijn voor beide geschikt! Kijk gerust eventjes rond tussen alle soorten en maten die we voor je hebben geselecteerd! Liever voor iets groters gaan? Kerstgeschenken is dat het toverwoord! Zet jij je kerstgeschenk zakelijk in voor een externe relatie, waarmee je een topsamenwerking hebt gehad? Of ga jij met je kerstgeschenk personeel verrassen? Je kunt met een kerstgeschenk relaties uit elke hoek blij maken! 

Allerlei soorten bedrukte kerstballen!

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Zorg jij voor een kerstgeschenk voor klanten? Of geef je ze een bedrukte kerstbal? Alles kan en wij kunnen je inspireren! Een kerstgeschenk met logo zet je overigens in voor hen die een sepciale waardering verdienen. Relaties die niet per se dicht bij je staan, maar wel iets leuks verdienen, daarvoor zijn bedrukte kerstballen of -mutsen een goed idee. Gewoon een aardigheidje. Een kerstgeschenk bedrukken wordt dan too much. Je relatie zal zeker blij zijn met deze vrolijke, winterse decoratieballetjes. En daarbij ben je ook nog eens actueel. We hebben grote kerstballen, maar ook subtiele kleintjes. Wat vind jij leuker? Een grappige bal met een schattig kerstmannetje erop? Of wil je toch wat serieuzer overkomen? Dan hebben we egale kerstballen of bijvoorbeeld kerstballen met sneeuwvlokjes. Sommige worden ook nog eens in een mooie, speciale geschenkverpakking geleverd. Zeker weten dat jouw relatie of klant zich speciaal zal voelen! Op zoek naar meer kleinere kerstattenties, zoals versieringen of diverse traditionele kerstsokken? Laat dan ook kerstartikelen bedrukken! Iets groter uitpakken? Laat een toffe kersttas bedrukken met allerlei mooie weggevers!

Kerstballen bedrukken doen we zo

Kerstballen bedrukken we natuurlijk heel voorzichtig, zodat ze zo mooi blijven als ze nu zijn. Maar we drukken ook heel secuur en tóch snel! Omdat onze kerstballen enorm variëren, hebben we meerdere druktechnieken waarmee we jouw kerstballen bedrukken. Voor elk materiaal, elke vorm en elke grootte hebben we de perfecte methode voor je uitgezocht. Kerstballen met een geschenkverpakking? Vaak kunnen we ook het doosje voorzien van jouw logo! Dan weet je relatie direct aan wie hij dit leuke geschenk te danken heeft. Wat breder kijken naar kerstattenties? Bekijk voor een kleinigheidje ook eens onze gave kerstmutsen met logo, of gewoon ons hele kerstassortiment

Gratis sample

Wij snappen het wanneer je liever eerst zo’n geschenkje in het echt ziet, voordat je dat bestelt. En daar hebben we iets voor! Bij ons kun je gewoon een sample opvragen. Wanneer je dan binnen 10 werkdagen bestelt, is dit sample gratis!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999