Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten

Rugby ballen met logo, waarom?

U zal vast niet meteen denken aan rugby ballen bedrukken als u een promotioneel geschenk weg wilt geven. De sport is upcoming in Nederland, maar nog niet zo razend populair dat iedereen zich met een American football kan vermaken. Maar, waarom dan toch de keuze voor rugby ballen bedrukken? Juist omdat dat een geschenk is dat niet verwacht wordt! En natuurlijk kunt u het bruggetje altijd zo slaan, dat zo’n creatieve weggever extra goed valt. Of we een voorbeeld kunnen geven? Natuurlijk!

Zo zet u rugby ballen met logo creatief in!

Stel, u bent een bedrijf dat actief is in de technische sector. Dan slaat u toch een creatief bruggetje naar het feit dat het werpen van zo’n rugbybal ook een bepaalde techniek vereist? Zeker weten dat u op deze manier opgemerkt wordt. Slaat u liever een serieuzere weg in? Dan kunt u bijv. vermelden dat uw bedrukte rugby ballen voldoen aan de EN71-norm. Dit betekent dat het product veilig is volgende wet! Een degelijke rugby bal in assortiment is de Stadium bal. Met zijn moderne design en maat 5, is hij geschikt voor 15 jaar en ouder. Maat 5 is de officiële wedstrijdmaat voor volwassenen!

Ze zien ze vliegen: uw bedrukte rugby ballen!

Ziet u het al voor u? Een heerlijke zomers dag in het stadspark waar de één op een picknickkleedje zit en de ander sportief een rugby balletje gooit. Met uw logo of slogan wel te verstaan. Laat die bal nou één keer niet goed geworpen worden en bij de informele, zakelijke picknickmeeting terecht komen. Zo makkelijk maakt u dus reclame.. De Stadium kan in één kleur bedrukt worden middels tampondruk, met een drukformaat van 60x25 mm.

Catch them all

Of u nou potentiële klanten wilt binnen harken of kids van uw relaties zonder bijbedoelingen blij wilt maken met rugby ballen met logo.. Bij Allgifts.nl bent u aan het juiste adres om te scoren met ballen. Onze voordelen? Binnen no-time gratis in huis, gratis sample, gratis drukproef en nog veel meer. Waar wacht u nog op? Scoren maar!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999